De curând, Livian de la Puterea Dragostei s-a dat de gol, după ce în ultimul vlog postat de acesta pe YouTube și-a făcut apariția o tânără cu forme apetisante. Probabil fostul concurent nu vrea să se afișeze prea mult cu noua achiziție pentru a nu stârni tot felul de discuții în mediul online, lucru pe care oricum nu-l poate controla. Deși a vrut să țină relația la distanță de ochii lumii, adevărul a ieșit la iveală.

”Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place. Ce a făcut Livian se compară cu acela care are acasă un Porsche și el umblă după Dacia Logan”, a precizat o internaută.

Citeste si: Războiul continuă! Nelson Mondialu, despre urmăritorii Biancăi: "Își instigă bătrânele alea buboase"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bombă în showbiz! Una dintre celebritățile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că a divorțat! Adevăr sau invenție?

După tot ce a apărut în mediul online, reacția lui Livian nu a întârziat să apară. El a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram.

”Până acum v-ați întrebat, ați zis toți că sunt bulan că umblu numai cu Petzy, acum vă agitați că umblu cu nu știu cine..nicicum

nu-i bine cu voi”, a precizat Livian de la Puterea Dragostei.

Iubita lui Livian, putred de bogată

Nelson Mondialu se are că are o relație apropiată cu noua iubită a lui Livian."Am fost aseară cu Lobo și cu iubita lui la restaurant, o să vedeți clipul! Și-a pierdut cheia de la mașină. Știți cât costă numai cheia de la mașină? 1500 de euro! Aseară am fost la un restaurant invitat de ei! ARe iubia lui Livian bani! Nota de plată v-o arăt! Fata a plătit tot! 120 de milioane"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si