Livian de la „Puterea Dragostei” dă de pământ cu fanii săi după ce au jignit-o pe Florentina. „Tot am stat și m-am gândit și v-am lăsat...și deja de două săptămâni continuați cu nebunia și cu agitația asta. Fără să vă dau răspuns eu, fără să vă zic nimic, fata fără să vă zică nimic. Eu nu înțeleg de unde atâta, nici nu știu dacă o pot numi răutate.

La vârsta pe care o au anumite persoane, să-și petreacă timpul pe internet lăsând comentarii, blesteme, injurii, tot felul de nebunii...pe mine unul nu mă afectează astea. Cum au dus-o un an și ceva în emisiune, pot s-o mai ducă încă doi ani, că mult nu mai trăiesc...oamenii ăștia că sunt bătrâni. Am o întrebare...așa vreți să vă trăiți ultimii doi ani din viață?” a transmis Livian Pop.

Livian Pop a răbufnit pe Instagram

Băiatul lui Nelson Mondialu este supărat pe urmăritorii săi, deoarece aceștia țin cu Bianca Comănici și o denigrează pe actuala iubită, Florentina Neagu. Utilizatorii din mediul online îi sugerează lui Livian Pop să se împace cu Bianca de la „Puterea Dragostei”.

livian de la puterea dragostei și fanii
Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea iubitei sale.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are iubit?! Cine a dat-o de gol

Citeste si: Ce s-a ales de Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu fostul concurent al emisiunii de la Kanal D

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” din nou în vacanță cu Florentina: „Inima mea ești!”

livian de la puterea dragostei și fanii
Livian de la Puterea Dragostei, nervos,[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Akebono a inselat-o pe Aya? Discutie tensionata la Puterea dragostei

Livian de la „Puterea Dragostei” a luat atitudine și le-a transmis să se potolească că nu o mai duc mult. Fanii au reacționat imediat: „Erau buni ăștia care te votau și acum nu o mai duc mult?”.

Livian Pop trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o șatenă sexy. Tânărul și Florentina Neagu au fost în vacanță împreună și sunt de nedespărțit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si