Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei”, îndrăgostit până peste cap: „Ea este femeia lui Livian”

Livian de la „Puterea Dragostei” radiează de fericire. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D este îndrăgostit nebunește de Florentina Neagu.

Georgiana Balaban,

Livian Pop și Florentina la mare. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian Pop și-a găsit fericirea. Bărbatul este mai liniștit și împlinit ca niciodată, alături de Florentina Neagu. Cei doi au mers în vacanță la mare și la munte, iar zilnic sunt de nedespărțit. Merg împreună la cumpărături, ba chiar și-au făcut abonament la sală pentru a merge împreună.

Livian de la „Puterea Dragostei”, poveste de iubire cu Florentina Neagu

Ea este iubita lui Livian Pop. [Sursa foto: Instagram]

Abonamentul la sala de fitness al iubitei lui Livian. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este amanta lui Nelson Mondialu

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Andrada de la "Puterea Dragostei" a plâns în hohote când a auzit cine pleacă din casă. "Mă voi întoarce în Turcia"

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” ipostază neașteptată alături de noua iubită. Avem imaginile fierbinți

Livian de la „Puterea Dragostei” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de șatena sexy, de aproximativ o lună de zile. Tânărul a dat uitării povestea de amor dintre el și Bianca Comănici. Bărbatul spune că și-a găsit fericirea.

Citeste si: Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”, declarații incredibile: ”Tot răul pe care îl primesc eu acum este tot...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI