Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, sunt de nedespărțit și fac totul împreună. Internauții chiar au spus că relația lor parcă ar fi de ani de zile.

"Normal trebuia să mergem la București direct însă datorită lui Norocel, care s-a întors în țară, ne oprim la Brașov. Din Brașov până în București facem 3 ore jumătate, trebuie să ne pornim la 7 dimineața. Am eu o treabă care trebuie rezolvată în jurul orei 9-10, după care Florentina trebuie să meargă la epilat, vopsit.

Rezolvăm toate astea, cât stă ea acolo eu merg mai rezolv alte chestii.", spune Livian.

Citeste si: Mama vitregă a Andreei Marin s-a înglodat în datorii după decesul tatălui vedetei! Renata a fost ultima soție a lui Dan Marin! EXCLUSIV

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Împreună!", îl contrazice Nicol.

"Cum împreună? Mai savăm din timp! Nu m-ar lăsa un minut singur! Nu putem fi împreună tot timpul! Suntem non stop unul cu altul că nu vrea să mă lase și nu vrea să plece! N-am ce să fac.", mărturisește Livian.

Livian de la Puterea Dragostei a plecat în vacanţă cu Florentina

Livian de la Puterea Dragostei și noua lui iubită sunt din ce în ce mai apropiați, chiar dacă și-au oficializat relația de puțin timp. Fostul concurent începe să posteze tot mai multe poze în mediul online alături de Florentina, nou lui iubită, dar și în vlog-uri.

Livian a postat un vlog în care a împărtășit cu fanii săi că a plecat cu Florentina  într-o escapadă de-o noapte, la munte.

Cei doi au plecat de dimineață și au ajuns la Brașov, unde au rămas peste noapte. După ce au ajuns, ei s-au întâlnit cu cu un prieten, care s-a oferit să-i cazeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si