Asa sef de partid rar mai gasesti. S-a imbracat din cap pana in picioare ca un taran. Iar acum, Liviu Dragnea a devenit motiv de inspiratie pentru colegele sale din PSD. "Dumnealui a avut un costum special care a fost reprodus dupa un costum vechi care am inteles ca era haiduc si s-a imbracat in costum din Teleorman", spune o doamna.

Astazi, de ziua portului popular, mai toate doamnele din psd si-au etalat iile in parlament. "Serbam ziua portului popular eu zic ca e un motiv de mandrie. Eu una ma mandresc si asa am dorit sa marcam si noi ziua portului popular in parlament", spune o aleasa a tarii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Parca si votul se da altfel cand ai pe tine o ie romaneasca! "Ne da alt tonus in parlament vom vota altfel cu mai multa convingere si mai multa putere, romaneste", spun doamnele.

PANTOFI TRASI LA INDIGO!

In goana dupa traditie, unele doamne au lasat de-o parte originalitatea. Asa se face ca am gasit acelasi model de pantofi la doua deputate!

"Ia este din transilvania, la fel si braul iar pantofii sunt creati de o doamna,. are si colega dvoastra doamna doina pana. da este de la aceasi persoana", explica cineva.

Romania a intrat in cartea recordurilor dupa ce zece mii de oameni au imbracat in weekend costumul popular.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si