Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, maestrul al ingineriilor! A construit o masina de la zero! "E dragostea mea mecanica"

Liviu Dragnea a fost mereu bun la inginerii politice, insa putina lume stie ca este foarte pasionat si de mecanica.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca ai vreodata nesansa sa ramai cu masina in drum si pe acolo sa treaca Liviu Dragnea, care sa si opreasca, poti sa te consideri un om fericit. Liderul PSD este extrem de pasionat de masini si stie nu doar sa le cumpere (asa cum ar fi fost de asteptat), ci si sa le repare. Ba chiar sa le si construiasca!

De multa vreme, in cadrul membrilor PSD circula o legenda conform careia Liviu Dragnea a construit o masina de la zero. Mai precis, a cumparat niste piese, le-a asamblat, a bagat cheia si vuuummm... Minunea s-a produs!


Culmea e ca legenda este adevarata si a fost confirmata chiar de Liviu Dragnea! El a povestit ca a visat de mic sa aiba propriul ARO si dupa ce a intrat la „Mecanica” a inceput sa lucreze la marele lui proiect.
„Facultatea asta m-a ajutat sa-mi duc la capat un vis de-al meu, de cand eram mic.
Cand eram mic, le spuneam tuturor - dar nimeni nu voia sa ma asculte – ca eu o sa-mi fac singur o masina. Si in 89 mi-am facut-o! Am plecat de la un carton, de la un certificat de IMS. La vremea aceea se putea. E rau ca se putea, bine ca nu se poate acum. Si mi-am facut un ARO. Piesa cu piesa, pe care le-am cumparat, erau ieftine.
Inclusiv fiecare piulita, fiecare surub, fiecare saiba, motorul, bloc-motorul, arborele cotit, chiulasa, pistoanele, bieletele, segmentii, garnitura de chiulasa, pompe, cutie de viteze, ambreiaj, sasiu, absolut totul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Exista si azi acea masina. Nu mai este intr-o stare foarte buna. Recunosc si-mi pare rau ca n-am mai putut sa ma mai ocup de ea, dar o sa gasesc timp sa o repun in functiune. E dragostea mea mecanica. Am fost foarte mandru, dupa un an de munca, am terminat-o intr-o noapte. Ploua ingrozitor. Din locul unde lucram la ea, intr-o curte, intr-un garaj, am tinut neaparat ca la ora aia, 11 noaptea, sa ma duc s-o vada fiul meu, care atunci avea 9 luni.

S-a si speriat. L-am pus intr-o pelerina, l-am scos in ploaie, l-am bagat in masina si cred ca de atunci i-a ramas si lui pasiunea pentru masini”, a povestit Liviu Dragnea la Adevarul Live. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI