Desi relatia lor nu a fost vazuta cu ochi buni, Liviu si Israela nu au tinut cont de comentariile rautacioase si ale carcotasilor si de cei 30 de ani diferenta dintre ei si s-au casatorit la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, intr-un cadru de vis.

Israelei nu-i pasa de comentariile rautacioase ale apropiatilor, pe seama relatiei pe care o are cu un barbat mult mai tanar decat ea.

" Nu fizicul conteaza, am sufletul tanar, asa ca e normal sa am un partener de viata cu mult mai mic decat mine. Liviu e singurul barbat care stie sa faca dragoste cu adevarat!", povestea femeia care a uimit intreaga lume mondena cu povestea ei de iubire care sparge orice canon.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Excentrica femeie de afaceri s-a nascut in Romania, dar la 16 ani a emigrat cu parintii in Israel, unde s-a si casatorit.

"Nu am fost foarte fericita acolo. M-am nascut in Romania si ma simt foarte legata de aceasta tara. De aceea m-am si intors aici in anii ’90, dupa Revolutie.

Am fost casatorita 21 de ani cu un evreu, cu care am doi copii, un baiat, Yaniv, de 36 de ani, si o fiica, Hilla, de 35 de ani. Mi-am parasit sotul pentru ca era prea cuminte.

Acum suntem in relatii foarte bune. El s-a recasatorit si ne revedem atunci cand merg in Israel", declara Israela pentru Libertatea l a scurt timp dupa ce se casatorise cu Liviu.

Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare în baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si