Close sidebar
Close sidebar

Locatarii unui bloc din Bucureşti, evacuaţi după ce un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz, în apartamentul bunicii

Locatarii unui bloc din Capitală au fost evacuaţi, duminică după-amiază, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit, în apartamentul bunicii sale, un obuz. Acolo intervin poliţişti, pompieri şi pirotehnişti.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 16.00, printr-un apel la 112, un bărbat a sesizat că a găsit în apartamentul bunicii un obuz.

Citeste si: Explozie în balconul unui apartament. O tânără a ajuns la spital cu răni la mâini şi picioare

Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De asemenea, s-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acţiunea de extragere a elementului de muniţie.

Citeste si: Tragedie! Peste 100 de victime după ce un tren a luat foc! IMAGINI DIN IAD!

La faţa locului se deplasează şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI