Close sidebar
Close sidebar

Locatarii unui bloc din Capitala au doar apa clocotita la robinete! Motivul pentru care autoritatile i-au lasat fara apa rece

Apa clocotita, numai atat curge la robinetele locatarilor unui bloc din Capitala.Oamenii au ajuns in culmea disperarii si a epuizarii. Sunt obligati sa care zeci de litri, in fiecare zi, ca sa nu mai vorbim despre facturile piperate pe care trebuie sa le achite.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

2 statii merge pe jos acest batran, carand zeci de litri de apa, pentru greselile altora. De un an de zile, nu mai au apa rece si asta pentru vecinii au acumulat la intretinere datorii record.

Primaria Municipiului Bucuresti a redirectionat-o catre  Sector 4, Primaria Sector 4, si la primaria de sector am fost de 2 ori in audienta, cu 2 consilieri si au zis ca ei nu pot sa faca nimic.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Si nu este singurul motiv pentru care le-a fost taiata apa. Sunt si oameni care au chitante de la administratie ca si-au achitat obligatiile, dar banii nu au mai ajuns la furnizorul de apa.

Din cauza apei clocotite, unora le-au plesnit tevile din casa.

Oamenii si-au pierdut orice speranta ca se vor bucura de niste conditii omenesti.

Stau cu bidoanele de apa la usi si pun ban pe ban sa stranga un miliard si jumatate de lei ca sa achite datoriile. Alta solutie de a avea din nou apa in case nu le da nimeni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI