De îndată ce incendiul a izbucnit, locomotiva a fost decuplată de către angajații CFR de la cele 2 vagoane în care se aflau 50 de călători. Este vorba despre trenul 9551 care circulă pe ruta Orșova- Caransebeș.

Nu sunt victime

Pompierii au sosit imediat la fața locului, precum și o ambulanță SMURD. Călătorii au fost evaluați și nu au fost înregistrate probleme medicale.

Citește și: Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietoni a fost reținut

Incendiul a fost stins după aproape o oră de la primirea apelului de urgență. Din Gara Caransebeș a fost alocată o locomotivă care efectuează manevrele necesare pentru degajarea liniei ferate, precum și pentru transportul persoanelor la destinație.

Un tânăr de 23 de ani din Neamț și-a parcat mașina lângă linia ferată și s-a aruncat în fața trenului

Un tânăr de 23 de ani din Neamț s-ar fi aruncat, joi seara, în fața trenului. El nu a mai putut fi salvat de echipajele medicale sosite la fața locului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragedia a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00, în localitatea Horia, iar traficul feroviar a fost întrerupt timp de 45 minute. 

Citește și: Un bărbat a fost lovit mortal de tren, în timp ce traversa calea ferată

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta București-Suceava Nord, ar fi surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Potrivit unor surse, tânărul s-ar fi sinucis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si