Close sidebar
Close sidebar

Locul de veci al lui Dan Condrea atrage atentia tuturor! Familia l-a impodobit cu florile preferate ale afaceristului!

Afaceristul despre care se spune ca ar fi fost interfata unei adevarate mafii ar fi trebuit sa fie audiat de procurori, in “dosarul dezinfectantilor”, dar a ales sa-si curme viata cu o zi inainte de intalnirea cu magistratii.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Informatia a generat numeroase ipoteze conform carora barbatul ar fi fost victima unui asasinat, ca sa nu devoaleze nume grele care-i sustineau afacerile devenite obiectul unei anchete. Dupa o investigatie complexa s-a dovedit insa ca Dan Condrea s-a sinucis, lasand in urma o fiica in varsta de 10 ani, un baietel de patru ani, dar si zeci de intrebari fara raspuns.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Inmormantarea omului de afaceri a fost un eveniment restrans si discret la care au participat doar membrii familiei si cativa prieteni apropiati. Astazi, la aproape un an de la decesul controversatului afacerist, locul de veci din marmura este unul dintre cele mai ingrijite din cimitir. Vazele de langa cruce sunt pline cu flori de diverse culori si tipuri, familia lui Condrea avand grija sa pavoazeze mormantul cu simbolurile primaverii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI