Close sidebar
Close sidebar

Locul in care fetitele nu mai au copilarie, fiind vandute de parintii lor pentru a se prostitua. Noi condamnam pedofilia, insa la ei este o practica comuna - Infiorator

Kandapara este cel mai mare lupanar din Bangladesh, unul dintre putinele state unde prostitutia este legala, si unul dintre cele 14 localuri ale perditiei care functioneaza in temeiul legii.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aici lucreaza peste 800 de prostituate, multe dintre ele, fiind nascute chiar intre zidurile fortaretei placerilor, potrivit The Independent.

Acest loc este atat de popular, incat, in anul 2014, dupa ce a fost demolat, mai multe organizatii non-guvernamentale au contribuit cu fonduri pentru a-l recladi. Sustinatorii acestui spatiu considera ca si prostitutia trebuie privita ca o meserie, iar femeile care o practica nu ar trebui sa fie marginalizate de membrii societatii.

In Kandapara lucreaza cele mai multe minore, o parte dintre acestea fiind deja mame la varste foarte fragede. Pentru a putea rezista in lumea patriarhala, ele isi cauta dintre clienti, soti, care in schimbul anumitor servicii, le promit adolescentelor protectie si ajutor financiar, insa nu se muta niciodata cu familia partenerului, ci raman in bordel.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In mod bizar, cele mai multe dintre fete au ajuns aici de buna voie pentru a scapa de conditiile mizere de acasa, iar altele au fost vandute de parinti, din cauza saraciei lucie, sau de catre soti, fiind victime ale traficului de persoane.

Odata ajunse aici, tinerele nu mai sunt recunoscute de familie, insa, in ciuda prejudecatilor, ele sunt ingrijite mult mai bine ca acasa, de “patroana casei”, cea care conduce bordelul.

Tinerele care lucreaza in Kandapara trebuie sa-si plateasca datoriile catre “patroana”, insa, odata ce au achitat suma de bani ceruta, ele devin independente, isi pot pastra banii si cadoruile primate si isi pot selecta clientii. 

Sursa foto: Sandra Hoyn 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI