Close sidebar
Close sidebar

Locul in care primesti un loc de munca si teren gratuit! Ce trebuie sa faci pentru a avea parte de toate acestea

Patronii unui magazin de pe o mica insula din Canada s-au trezit cu mii de aplicanti, dupa ce au oferit doi acri de pamant si o slujba celui care isi doreste sa se mute aici.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proprietarii unui magazin din satul Whycocomagh, din provincia canadiana Nova Scotia, au postat pe Facebook un anunt in care ofera pamant celui care e dispus sa se mute acolo, dar si o slujba. Peste 3.500 de persoane au luat in considerare oferta lor. Pe langa cei doi acri de pamant, acestia au oferit si o slujba la magazin pentru o perioada mai lunga de cinci ani, relateaza The Independent.

Saptamana trecuta, proprietara magazinului a anuntat ca au angajat deja trei persoane.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nu este pentru prima data cand oamenii de pe insula cu aproape 135.000 de locuitori a pus un anunt neconventional prin care incurajeaza oamenii sa migreze.

Un alt localnic a invitat americanii sa vina aici ajutandu-se de Donald Trump. „Nu asteptati pana cand Donald Trump va fi ales presedinte ca sa va gasiti alt loc unde sa locuiti. Incepeti o viata noua in Cape Breton”, suna anuntul acestuia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI