Intr-un loc extraordinar de frumos, la Varlaam, la talpa muntelui. Aici, Penteleul ne vegheaza si ne da inspiratie si putere, sa facem lucruri minunate. Cum sunt cele pe care le pregatiti dumneavoastra astazi.

O sa va pregatesc o ciorbita traditionala, specifica zonei si pensiunii.  O ciorbita pe care noi o mancam cu drag, am mancat-o dintotdeauna si o mancam in continuare.

Cu morcov, ceapa… Zarzavatul classic de ciorba… Bulion… Pun lapte batut si se drege, cum se spune, cu oua de casa, zarzavat, orez si traditionala carne de la untura… carne de la garnita. Afumatura, costita, muschi, pulpa, avem si-un carnacior.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Buzaul e renumit nu numai pentru vinuri bune ci si, in zona de munte, pentru o tuica… extraordinar de buna, asa la un 32 de grade

Urmariti materialul integral:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si