Alina Binder, tanara romanca ce a devenit in urma cu circa o luna logodnica nepotului Regelui Mihai, a dovedit ca este demna de petrecerile de vita nobila. Extrem de eleganta la fiecare eveniment unde a participat alaturi de Nicolae, Alina se pregateste sa devina, chiar daca neoficial, principesa. 

“Ne bucuram sa fim alaturi de prietenii nostri Contele Jean d’Haussonville si Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, intr-un moment deosebit si fericit al vietii lor.

Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea sa fiu cavaler de onoare. O casnicie fericita si trainica le dorim!”, a scris Nicholas de Roumanie Medforth-Mills. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu este primul astfel de eveniment la care participa Alina Binder cu iubitul sau. De altfel, cei doi au fost surprinsi impreuna prima data in iulie 2016, la botezul copilului Principelui Jean d’Orleans.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si