Chiar daca nu au votat nicio propunere, una dintre ele, cea privind ramanerea intr-o Uniune Vamala cu Bruxelles-ul a fost mai aproape ca oricand. Doua voturi din tabara NU ar fi schimbat rezultatul.

Dezbaterile din camera comunelor a fost intrerupta de mai multi activisti care protestau fata de lipsa de actiune privind schimbarile climatice.

Citeste si: 36 de anestezii, o operatie extrem de periculoasa si o copilarie petrecuta in spitale. Asa arata calvarul unei fetite din Resita

Suparat ca propunerea sa de brexit a cazut si ea, un parlamentar conservator a demisionat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Accept faptul ca am gresit. Am gresit pentru ca partidul meu a refuzat sa faca un compromis. Regret acest lucru si anunt ca demisionez din partid. 03.32

Imediat au venit si reactiile Bruxelles-ului. Coordonatorul acordului de iesire din Uniune a scris pe twitter ca "un Brexit dur este aproape inevitabil. Miercuri, Marea Britanie are sansa de a sparge blocajul sau va cadea in prapastie". De aceeasi parere este si negociatorul sef al Uniunii Europene pentru brexit.

Citeste si: Apicultorii din România sunt disperați! Noi mâncăm miere contrafăcută, în timp ce ei își ruinează afacerile!

Indecizia politicienilor de la Londra ii irita pana si pe britanici, indiferent ca sunt de partea brexitului sau nu.

Este un nonsens, totul este un nonsens. Nu este o varianta castigatoare nici pentru parlamentari, care nu se pot decide, nici pentru premier, care nu poate aduna o majoritate.

In acest moment, numaratoarea inversa pentru britanici a inceput. Mai sunt 10 zile in care trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evita un divort dureros.

Citeste si: Lia Olguța Vasilescu, reacție critică la adresa Poliției Române după ce soțul ei a rămas fără permis. Ce le-a transmis polițiștilor

Intre timp, constructorii de masini BMW si Peugeot au oprit temporar productia la fabricile din Marea Britanie.

Reprezentantii companiilor spun ca totul a fost programat pentru a reduce riscul perturbarii aprovizionarii cu piese in eventualitatea unui brexit dur. BMW a avertizat chiar ca si-ar putea muta productia din Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si