Răsturnare de situație în cazul tinerei de 18 ani din Vaslui care și-a ucis cu sânge rece colega de cameră în august 2023, în timp ce adolescentele se aflau la mare, în Mangalia.

Citește și: O tânără actriță de 26 de ani, găsită fără suflare în casa proprie. Cine era Sophia Leone și care e cauza morții sale

Loredana, adolescenta care şi-a ucis prietena, la Mangalia, la începutul lunii august, a fost trimisă în judecată în noiembrie 2023, iar dosarul urmează să fie soluţionat de magistraţii de la Tribunalul Constanţa.

Mama fetei decedate solicită acum daune morale de 100 de mii de euro și cere reîncadrarea juridică a faptei. 

"Mama fetei omorâte de colega ei de cameră și care apoi i-a aruncat trupul sub o bancă din parc în Mangalia, solicită schimbarea încadrării juridice în  omor calificat prin cruzimi și interes material", anunță avocatul Adrian Cuculis.

Așa cum au reținut procurori în rechizitoriu imediat după ce a săvârșit fapta, inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și a retras banii de pe ele.

Cererea mamei Alinei, analizată la primul termen de judecată 

"Mai mult decât atât se pare că din declarația dată de inculpată, victima înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere, iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere, fie să o înjunghie în continuare în alte locuri", precizează Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului, dosarul este deja trimis în instanță iar la primul termen de judecată se va lua în discuție această cerere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama fetei decedate solicită daune morale de 100 de mii de euro. 

Alina, ucisă de prietena ei Loredana la Mangalia

Alina, ucisă de prietena ei Loredana la Mangalia

[Sursa foto: Facebook]

Crima din Mangalia, din august 2023, a șocat o țară întreagă

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei tinere, în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic. 

“În noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din staţiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne şi externe, consecinţa plăgii înţepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au explicat că tânăra a furat cardul bancar al victimei şi a retras suma de 2.000 de lei.

“Totodată, în dimineaţa zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanţei din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000

de lei, în două tranşe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold şi două retrageri efective de bani), bani pe care şi i-a însuşit fără drept”, au afirmat procurorii.

Alina i-a cerut prietenei sale să o ajute, dar Loredana nu s-a oprit din loviturile criminale

Alina i-a cerut prietenei sale să o ajute, dar Loredana nu s-a oprit din loviturile criminale

[Sursa foto: BZI.ro]

A încercat să scape de trupul prietenei sale cu un geamantan

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa. În 6 august, în jurul orei 5.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei femei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Anchetatorii au stabilit că victima, o tânără de 18 ani din Vaslui a fost ucisă de o altă tânără, tot de 18 ani, din aceeaşi localitate.

Cele două se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel. La un moment dat, agresoarea a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat colega.

Apoi, i-a pus trupul într-un geamantan, a mers cu un taxi şi a abandonat-o sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Fata a fost prinsă în scurt timp de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Nicio despăgubire materială nu o mai poate aduce pe Alina înapoi

Nicio despăgubire materială nu o mai poate aduce pe Alina înapoi

[Sursa foto: bzi.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si