Avocatul Loredanei, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia, a declarat că aceasta are sentimente de regret în legătură cu fapta comisă, iar acestea se acutizează din ce în ce mai mult.

Avocatul Cristian Ion a mai trasnmis că Loredana se află sub procedura experitzei psihiatrice. Tânăra se așteaptă să primească ceva mai gravă pedeapsă, cea de 20 de ani de închisoare.

Citește și: EXCLUSIV: Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia/ Ionuț Ciobanu, fratele Alinei: ”În primul rând patronul are de dat niște explicații la asta”

Loredana este evaluată psihiatric

Loredana a fost adusă luni, la Tribunalul Constanța, pentru prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. 

Avocatul său, Cristian Ion, a menționat că tânăra nu a cerut să fie pusă în libertate.

„S-a discutat asupra prelungirii măsurii arestării preventive. Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării pentru încă 30 de zile”, a spus avocatul Cristian Ion, potrivit news.ro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Loredana are sentimente de regret față legate de fapta comisă.

Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile. Ea este sub procedura expertizei psihiatrice

Alina, tânăra ucisă de Loredana

[Sursa foto: Facebook]

„Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată.

În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”. 

Tânăra criminală, victima violenței în familie

Avocatul Loredanei a dezvăluit că aceasta a fost victima violenței în familie.

„Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a mai explicat avocatul.  

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mai multe controale au avut loc la hotelul din Saturn, unde Alina și-a găsit sfârșitul. Loredana le-a spus anchetatorilor toate neregulile

Loredana a primit încă 30 de zile de arest

Tribunalul Constanța a decis prelungirea măsurii arestării preventive pentru Loredana, tânăra care și-a omorât cea mai bună prietenă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela.

În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 şi până la data de 05.10.2023, inclusiv”, se arată în minuta instanţei, potrivit sursei citate anterior.

Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si