Close sidebar
Close sidebar

Lorena Balaci, atac la Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii! "Ce prostii a putut spune! A vrut să-şi facă reclamă!"

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, a atacat-o în termeni destul de duri pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, după ce aceasta a decis să se facă o anchetă în cazul morţii lui Ilie Balaci.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Minunea Blondă" a încetat din viaţă duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un atac de cord. A doua zi după tragedie, Sorina Pintea a comandat o anchetă prin care să se afle dacă s-a făcut totul pentru ca Ilie Balaci să fie salvat, anchetă pe care familia marelui fotbalist nu a cerut-o.

Aşa cum era de aşteptat, rezultatul anchetei a fost simplu: nu se putea face nimic pentru ca Ilie Balaci să mai fie salvat, iar toţi cei implicaţi în acest caz din partea Ministerului Sănătăţii şi-au făcut treaba ca la carte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lorena Balaci s-a enervat şi-a a făcut declaraţii despre acest lucru. "Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale.

Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanţă de judeţ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituţie în ţara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omeneşte posibil.
Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la Bucureşti, în caz că îl stabilizau şi putea fi transportat."
, a declarat Lorena Balaci pentru cei de la Libertatea. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI