În camera roșie, Radu a întrebat-o pe Lorena dacă are ceva cu Cristina, aceasta având mereu ceva de comentat la adresa ei.

Lorena și Cristina au avut o discuție aprinsă în ediția de azi

Lorena a ținut să clarifice situația cu Cristina, după ce aceasta a acuzat-o că se apropie de băieții de care ea era apropiată.

Citește și: Bianca i-a cerut iertare lui Laurențiu pentru atitudinea ei din ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”

Nu am vreo treabă cu el, tu poți să-ți continui drumul tău cu oricine ar fi în casa respectivă. Tu spui un lucru și apoi faptele tale arată altceva. În primul rând, cred că ar trebui să fii sinceră cu tine însăți și atât.”, a spus Lorena.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bianca, surpriză incendiară pentru Laurențiu: „Te-aș lua de nevastă”/ Ce a făcut concurenta l-a lăsat mut pe tânăr

Eu am spus de la început că pentru Marinel e o simpatie și atâta tot. Avem glume și așa mai departe. Marinel nu simte altceva. Eu nu am de gând să mai dezvolt relația asta cu Marinel .”,

a spus Cristina.

Robert a sărit în apărarea Cristinei

Marinel nu a fost prea atent la discuția fetelor, însă Robert a ținut să-i ia apărarea Cristinei.

Citește și: Radu o interoghează pe Loredana, în camera roșie: „Există o dilemă între voi două”/ Ce relație există între Loredana și Cristina?

Acesta este de părere că între Cristina și Marinel nu a fost niciodată ceva mai mult, ci doar o simpatie și niște glume.

Robert susține că aceasta s-a uitat la Marinel exact cum se uită și la el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si