Close sidebar
Close sidebar

Loulou Andreea s-a pregătit pentru vară… la estetician! A apelat la cele mai populare tratamente ale sezonului

Una dintre cele mai frumoase femei din România şi-a dezvăluit secretele tenului impecabil: Loulou Andreea a apelat la un cocktail cu vitamine şi aminoacizi, injectat direct în piele. Este fană a procedurilor de acest tip şi le realizează mai ales în această perioadă, a vacanţelor, pentru a avea o piele strălucitoare întreaga vară. Medicii unei clinici de lux din nordul Capitalei au avut grijă să o răsfeţe, ocazie cu care Loulou Andreea a testat şi efectele unui alt tratament ideal pentru sezonul în care ne aflăm!

Diana Bostan,

Loulou Andreea la estetician

[Sursa foto: Glam Clinic]

DISTRIBUIE
acest articol

Aleg întotdeauna tratamente non-invazive pentru tenul meu!

Cocktail-ul frumuseţii sau mezoterapia este tratamentul facial la care Loulou Andreea a apelat ca să îşi pregătească tenul pentru căldura verii. Procedura infuzează pielea cu toate substanţele esenţiale pentru un luciu natural.

Citește și: Full Face Botox, noul tratament din industria frumuseţii, care te întinereşte cu 10 ani

„Aleg întotdeauna tratamente non-invazive pentru tenul meu. De această dată, mi-am dorit o procedură care să îmi păstreze tenul tânăr şi luminos. Astfel medicii mi-au recomandat mezoterapia. Îmbunătăţirea texturii şi tonusul pielii au fost vizibile. Pielea mea este împrospătată, mai fermă şi mai luminoasă. Iar eu... sunt foarte fericită! O să revin cu drag la Glam Aesthetic Clinic!”, a  declarat vedeta la câteva zile după încheierea procedurii, atunci când a putut să observe şi primele efecte.

Loulou Andreea la estetician

[Sursa foto: Glam Clinic]

Mezoterapia îşi arată rezultatele prin stimularea producţiei de colagen şi de elastină, proteinele-cheie care lucrează împreună pentru a oferi pielii frumuseţe din interior, spun specialiştii Glam Aesthetic Clinic.

Citește și: Studiu: Injecțiile cu Botox afectează activitatea creierului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

  “Prin mezoterapie reu şim să redefinim trăsături faciale şi să spunem adio semnelor îmbătrânirii. Prin cea mai complexă tehnologie pe domeniu şi urmând un protocol complex de tratament, reuşim să introducem în straturile profunde ale pielii un complex de zeci de substanţe intens nutritive şi hidratante care vor împiedica îmbătrânirea cutanată.

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

În cazul în care vă gândiţi să optaţi şi voi pentru tratamentul urmat de Loulou Andreea, iată câteva dintre principalele efecte pe care le veţi sesiza la câteva zile distanţă de la programare: riduri eliminate, o uniformizare a nuanţei tenului, o remodelare a conturului facial, o îmbunătăţire a semnelor lăsate de diferite probleme faciale, precum şi o piele mai fermă.

„În cazul pacientei noastre, a fost nevoie de o singură şedinţă pentru a observa efectele, însă nu este mai puţin adevărat că alţi pacienţi ar putea avea nevoie de mai multe programări. Totul depinde de problemele identificate în cadrul consultului iniţial. Uneori este cazul să apelăm la un protocol de tratament, alcătuit din 3-5 şedinţe.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Loulou Andreea la estetician

[Sursa foto: Glam Clinic]

Loulou Andreea, cel mai eficient tratament antiperspirant, realizat la estetician

În cadrul aceleiaşi programări la estetician, Loulou Andreea a descoperit şi o procedură recomandată de specialişti mai ales la începutul verii: toxina botulinică, utilizată în tratarea transpiraţiei, mai abundentă în sezonul cald.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Produsele chinezești periculoase au acaparat piețele din România

„T oxina botulinic ă, utilizată atât de des în procedurile de înfrumuseţare, este cel mai sigur şi mai eficient tratament în ceea ce priveşte transpiraţia. În cazul pacientei noastre, am realizat procedura la nivelul axilei, acolo unde, de altfel, transpirăm şi cel mai des, însă o putem aplica şi în zona palmelor şi tălpilor. Vorbim despre un relaxant muscular injectabil, prin urmare va bloca pentru o perioadă determinată comunicarea sistemului nervos periferic cu glandele sudoripare, deci glandele nu vor mai secreta transpiraţie. Este o reală salvare pentru milioanele de oameni de pe Glob care se confruntă cu transpiraţia excesivă.”

          (Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Tratamentul se realizează local, ţintind zonele cu cea mai mare concentraţie de glande sudoripare. Procedura nu este întotdeauna dureroasă, însă din cauza numărului mare de terminaţii nervoase este posibil să aveţi nevoie de anestezie locală, pentru confort. Intervenţia minim invazivă durează maximum jumătate de oră, reduce transpiraţia cu până la 90%, iar efectele vor persista un întreg an.

Vreţi să aflaţi dacă şi voi sunteţi candidaţii ideali pentru procedurile la care apelează Loulou Andreea? Redescoperiţi cât de bine este să vă simţiţi perfect în propria piele, cu ajutorul specialiştilor de la Glam Aesthetic Clinic, locul în care peste 5.000 de pacienţi şi-au recăpătat încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI