Actrița Alli McLaren, vedetă pe rețele de socializare, se consideră „cea mai ghinionistă femeie din lume”, dar încearcă să ia totul cu un zâmbet și are încă forța să glumească.

Citește și: VIDEO. Românul care a ucis-o pe milionara de 71 de ani s-a filmat dansând cu iubita Maria Amariucăi în casa victimei

Totul a pornit de la un conflict neprovocat, când s-a trezit că o persoană fără adăpost a lovit-o cu pumnul în față și i-a fracturat maxilarul.

La vizita medicală, a aflat că are o tumoare pe creier, iar ulterior s-a întâmplat să fie lovită de o mașină în drum spre radioterapie, scrie NYPost.

Videoclipul în care actrița povestește șirul de întâmplări nefericite prin care a trecut a strâns peste 1,6 milioane de vizualizări pe TikTok.

@notallialicee Also i randomly got stuck in canada for 9 months during COVID lol #toxic #foryou #fyp #bestie ♬ original sound- Alli McLaren

Creatoarea de conținut pe TikTok și actrița aspirantă a povestit cum viața ei a ajuns să ia o întorsătură întunecată – inclusiv slăbirea sistemului imunitar, contactarea unei pneumonii, complicații după operația pe creier etc.

Alli McLaren

Alli McLaren după operația pe creier

[Sursa foto: NY Post]

Cum a început calvarul tinerei de 30 de ani

Totul a început cu atacul asupra ei din octombrie 2021.

Femeia a povestit cum s-a întâmplat totul: „A traversat drumul și l-am văzut cu coada ochiului. A alergat direct spre mine și m-a lovit cu pumnul”, a declarat McLaren pentru Media Drum.

Citește și: Natalia era însărcinată în 15 săptămâni când a fost înjunghiată de un "monstru" la ea acasă. Criminalul, huiduit de 1.000 de oameni în stradă

„Mi-a lovit telefonul, care s-a spart după impact, iar eu am căzut.

Totul s-a întâmplat în aproximativ două secunde.” De acolo a început calvarul:

@notallialicee Replying to @coraliehendrickx live laugh love #laughoutloud #brain #brainsurgery #braintumor ♬ original sound- Alli McLaren

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat după atacul violent, McLaren a căutat asistență medicală la o unitate de îngrijire de urgență din West Hollywood.

Acolo, medicii au spus că „va fi bine” și și-au respins îngrijorările. Luni mai târziu, când dinții ei au început să-i cadă la întâmplare din gură în timpul unui drum, un dentist a confirmat că maxilarul i-a fost rupt ca urmare a atacului persoanei nesigure la domiciliu.

Cu toate acestea, după ce încercările de a-și reconecta maxilarul la loc au eșuat, McLaren a fost forțată să aștepte încă două luni înainte de a fi operată pe cale orală pentru a repara fractura.

„A trebuit să fac o intervenție chirurgicală la maxilar pentru a o repara, iar sistemul meu imunitar era foarte slab și am ajuns să fac o infecție și pneumonie”.

În timpul episodului de pneumonie, ea a căzut și s-a lovit la cap, ceea ce a declanșat o leziune cerebrală traumatică care a provocat convulsii dure.

Cum a descoperit tumoarea la creier

La doar două luni după ce a primit tratament pentru convulsii, McLaren a început să aibă vărsături atacuri de panică, schimbări de dispoziție, furie inexplicabilă și confuzie.

Doctorii au descoperit în cele din urmă o tumoare cu celule gigantice necanceroase care evolua în creierul ei.

Au îndepărtat cea mai mare parte a tumorii, dar au prescris radiații pentru a elimina orice celule reziduale.

Și, în timp ce McLaren era în drum spre tratament cu radiații la un spital local, la începutul lunii ianuarie 2023, a fost lovită de un șofer care nu a reușit să frâneze la un semn de oprire.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Efecte negative pe plan profesional și personal

Lovitura primită de la omul fără adăpost a provocat o spirală descendentă atât în viața ei profesională, cât și în relațiile personale, spune femeia.

„Am fost retrogradată la locul de muncă pentru că a trebuit să lucrez atât de mult de acasă și am ajuns să plec după aceea, așa că din punct de vedere financiar a fost o problemă serioasă”, a mărturisit ea.

„Nu am nici pe departe atât de mulți prieteni ca înainte”, a mai spus McLaren.

„Cred că voi rămâne puternică știind că nu poate fi așa pentru totdeauna și, de asemenea, știind că într-o zi mă voi trezi și nu voi mai avea durerea de acum”.

„Cred că totul se întâmplă cu un motiv”, a mai spus ea. 

Și speră că povestea ei îi va inspira pe alții să reziste la situațiile în care îi duce viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si