Close sidebar
Close sidebar

Lovitură dură pentru Maria de la Casa Iubirii. Fostul iubit, George, și-a refăcut viața

George de la Casa Iubirii a înlocuit-o deja pe Maria și a oferit declarații despre cea care îi este acum parteneră de viață, dar a vorbit și despre actualul iubit al Mariei.

Laura Macovei,

Lovitură dură pentru Maria de la Casa Iubirii. Fostul iubit, George, și-a refăcut viața

 

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George, fost concurent în Casa iubirii, a fost invitat în emisiunea “Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, unde a oferit câteva declarații. 

 

 

 

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

George a mărturisit că relația lui cu Maria nu era una oficială și că ea i-a fost iubită „doar în casă”. De asemenea, potrivit acestuia, Maria vorbea cu cineva încă de când erau împreună în Spania, și că imediat după ce s-au despărțit, ea s-a mutat la acel băiat. 

Cine este noua iubită a lui George 

George are deja o nouă cucerire. Deși nu au o relație oficială, tânărul are zâmbetul până la urechi atunci când vorbește despre ea. 

Citește și: Natalia și Radu se pregătesc de marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care este strategia celor doi

Nu sunt într-o nouă relație, dar vorbesc cu cineva de ceva timp.

Am o afinitate pentru cineva. Aș putea spune și fizică și psihică. Pot să spun că e femeie în adevăratul sens al cuvântului. Știam că și Maria are o nouă relație. Știu și cine este acel băiat. Îl cunosc personal. Locuiește cu el, s-au mutat împreună când am plecat eu din Spania. Eu nu mai vorbesc cu ea de foarte mult timp.

Iubitul ei se cunoaște cu familia mea.

Nu mă deranjează când îi văd absolut deloc, nu are de ce ”, a declarat George.

De asemenea, George a dezvăluit și cum a fost de fapt relația sa cu Maria. 

Citește și: Scene fierbinți în "Casa Iubirii". Emanuel și Deea, săruturi sub masa din bucătărie (VIDEO)

„Sunt mai bine acum că nu mai sunt cu Maria. Era puțină tensiune, stres pe capul meu și de aceea.

Nu ne înțelegeam și aveam anumite gânduri. Au fost suficiente neînțelegeri cât să nu continuăm împreună. Am încercat ceva cu ea, tocmai de aceea am și luat-o cu mine în Spania. Mă gândeam că va fi ceva ok, am vrut, dar m-am înșelat. Maria nu a fost iubita mea decât în casă. În afara casei nu am oficializat nimic, doar am încercat ”, a mărturisit George, la Culisele Iubirii, potrivit WOWbiz. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI