Pretul la combustibil ne poate scumpi mancarea si vacantele. Oricum, fructele si legumele importate in aceasta perioada vor avea un pret mai mare din cauza cursului valutar. Insa prognozele facute de guvernanti sunt optimiste. Realitatea o simt cel mai bine romanii, la cumparaturi.

Cheltuim din ce in ce mai mult pe mancare. In doar 12 luni, preturile au crescut cu 4,6 la suta.

Media ascunde adevarate recorduri! Cartofii, de pilda, s-au scumpit cu 40 la suta!

Inflatia e o realitate de care ne lovim cu totii.

Cei de la Palatul Victoria estimeaza ca scumpirile vor fi de 2,8 la suta. Comisia Europeana are, in schimb, o perceptie sumbra, iar oamenii de afaceri cred ca aceste cresteri de pret ar putea fi cuprinse intre 5 si 10 la suta. Cu alte cuvinte, un veritabil dezastru pe care l-ar aduce Ordonanta 114.

Citeste si: CAZ CUTREMURĂTOR! Sofia, o copilă de trei ani din Giurgiu, mutilată de un medic grec! Doctorul nu avea permis de muncă în România! A mutilat un copil, dar operează în continuare la București

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ordonanta 114 a introdus noi taxe in domeniul bancar si le-a marit pe cele din telecomunicatii si energie.

Pretul la pompa a scazut in ultima vreme insa vestile bune s-ar putea sa fie de scurta durata. Nu doar cotatia internationala a titeiului conteaza ci si cursul leu- dolar. Tranzactiile cu petrol sunt facute in moneda americana.

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si