Niste parinti acuza un medic grec ca le-a nenorocit copila, in urma unei interventii chirurgicale. Operatia s-ar fi desfasurat la o clinica privata din Romania si, la data interventiei, medicul care ar fi efectuat operatia nu avea permis de libera practica in tara noastra.

Citeste si: Poveste continuă! Italianul falit din dragoste: “Traiesc cu 2 euro pe zi”

Sofia are 3 ani, multa energie si pofta de viata! Pare un copil....absolut normal. Nimeni n-ar ghici ce drama se ascunde in spatele chipului inocent si vesel.

Sufera de handicap de gradul intai. Parintii dau vina pe medicul grec care ar fi operat-o in urma cu 2 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Nascuta prematur, fetita a fost diagnosticata cu probleme grave de inima. Disperati sa-si salveze singurul copil, parintii au apelat la o clinica privata din Romania. Mama micutei spune ca dupa mai multe ore de la interventia chirurgicala, au primit lovitura. "Mi-am vazut copilasul asezat pe paturica de acasa, in Blocul Operator, tot anesteziata, sedata, dupa ore inrregi era in continuare sedata. ne-au inchis usa si ne-au spus, "a aparut o complicatie, nu stim de unde."

, spune mama fetei.

Citeste si: Detalii de ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea, la un pas să scape de condamnarea la pușcărie! NIMENI nu a știut de asta până ACUM!

Pe atunci, Sofia avea 6 luni. Imediat, copila a fost transferata la Spitalul din Targu Mures, unde li s-ar fi explicat situatia. "Uitati, pe aici au intrat si au agatat cu dispozitivul cordajul valvei, pe aici au rupt valva copilului si v-au nenorocit copilul."

, a spus femeia.

Cazul a ajuns acum pe masa instantei.

Citeste si: Doi tineri părinți, apel disperat! Fiica lor Anastasia, o minune de 3 anișori, a fost operată pe creier și acum au nevoie de ajutor: "Puiul meu mic"

"S-a constatat malpraxisul, pe de o parte privind acea procedura efectuata la clinica privata si pe de alta parte, unul dintre medici, medicul grec, nu avea permis de libera practica, in acel an, cand a efectuat interventia pe teritoriul tarii noastre." , spun avocatii

In prezent, cazul este analizat de Colegiul Medicilor. Parintii cer ca medicul care a gresit....sa plateasca.

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si