Close sidebar
Close sidebar

Lovitură dură primită de medicul Gheorghe Burnei! Ce s-a întâmplat după ce i s-a interzis să mai profeseze

Scandalul în care este implicat medicul Burnei este departe de a se fi terminat. După ce judecătorii i-au interzis să mai profeseze, fiind acuzat de luare de mită şi experimente neautorizate pe copii, acesta mai primeşte o lovitură.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai exact, se pare că Gheorghe Burnei a fost dat în judecată de către o fetiţă care susţine că a fost mutilată de o intervenţie.

Nu este pentru prima dată când familia Amirei H. deschide un dosar împotriva medicului,
însă de acestă dată a fost solicitat ca el să răspundă în faţa legii şi a Ministerulului Sănătăţii, Primăriei Capitalei, dar şi în faţa spitatului unde profesa.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Primul termen a fost stabilit la finele lunii octombrie.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe 31 august, să menţină interdicţia impusă lui Gheorghe Burnei de a profesa într-un spital din sistemul public de sănătate, decizia fiind definitivă. Anterior, Tribunalul hotărâse ca medicul să poată reveni la o unitate medicală a statului.

Profesorul a fost obligat să stea departe de sala de operaţii opt luni, fiind acuzat de luare de mită.

Mai mult, este suspect şi într-un dosar penal care investighează mai multe cazuri de malpraxis, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI