Close sidebar
Close sidebar

Lovitura grea pentru Brigitte Sfat dupa despartirea de Ilie Nastase! S-a imbolnavit! "Imunitatea mea este foarte scazuta!"

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a inceput anul cum nu se poate mai prost. Divortul de fostul tenismen a imbolnavit-o!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brigitte Sfat a avut o perioada de aproape doua saptamani in care s-a imbracat cu haine pana in gat, pentru a ascunde boala cu care s-a luptat. Vedeta crede ca stresul a imbolnavit-o. Desi a depus actele pentru divort, aceasta vrea sa pastreze numele de Nastase.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Toata luna ianuarie am avut pe piele un herpes, o buba, tot corpul meu a fost umplut. A fost pe baza nervoasa. Imunitatea mea e foarte scazuta. Mi s-au scos ochii pentru multe chestii car epe mine m-au ucis dinspre interior spre exterior.

Cand am fost la Timisoara a venit acolo, la restaurant, a venit acolo si a facut scandal. Mama mea a fost operata acum doua saptamani", a spus Brigitte Sfat intr-o emisiune TV. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI