Close sidebar
Close sidebar

Lovitura grea pentru fratii Becali! Ioan si Victor trebuie sa achite peste un milion lei catre ANAF

Lovitura grea pentru fratii Ioan si Victor Becali din partea fiscului. Ei trebuie sa returneze statului o suma uriasa de bani.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Fratii Becali primesc o noua veste proasta. Ioan si Victor Becali isi pot lua adio de la mai bine de 1,17 milioane lei, sume pe care ANAF le solicita incepand cu anul 2008. Banii provin dintr-o decizie de impunere din anul 2015 pe firma de management sportiv al fratilor Becali, contestata in instanta de catre cei doi. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis insa ca fratii trebuie sa plateasca aceasta suma, insa i-au scutit de plata unor taxe si impozite incepand cu 2003, pe care le-au considerat prescrise.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel, fratii Becali vor avea de platit: 434.081 lei impozit pe profit, 466.572 lei – taxa pe valoare adaugata datorata, 207.323 lei – dobanzi si 70.874 lei – penalitati. In total, aproximativ 1,17 milioane lei datorati statului roman.

Calculele provin in urma unor inspectii fiscale realizate de ANAF incepand cu 2008 la firma fratilor Becali. Inspectorii au gasit mai multe probleme in contabilitatea firmei: deplasari decontate fara documente justificative, achizitia unor autoturisme scutite de TVA, retrageri din conturile firmei, etc.

Ioan si Victor Becali se afla in acest moment dupa gratii, ei fiind condamnati pentru mituirea judecatoarei Geanina Terceanu. Anterior, ei fusesera eliberati conditionat dupa cativa ani de inchisoare in „dosarul transferurilor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI