Close sidebar
Close sidebar

Lovitura grea pentru unii soferi! Pretul rovinietelor s-ar putea dubla!

Tarifele pentru roviniete s-ar putea dubla arata un proiect de ordonanta elaborat de Ministerul Transporturilor. Principalii vizati sunt transportatorii rutieri, pentru ca taxele pentru autoturisme nu sunt majorate in proiectul de lege. Acesta ar trebui sa fie adoptat de Guvern si publicat in Monitorul Oficial pentru ca noile tarife sa fie aplicate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tarifele pentru roviniete s-ar putea dubla sau chiar tripla, dar pentru camionagii. Potrivit proiectului de ordonanta, prezentat de adevarul.ro, pentru autovehiculele cu tonaj cuprins intre 3,5 tone, rovinieta pentru o zi creste de la 4 euro, la 12 euro, pentru o saptamana creste de la 16 euro la 30 euro, pentru 90 de zile de la 92 euro la 171 euro, iar pentru un an de la 320 euro la 600 euro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Proiectul de ordonanta vizeaza si cresterea semnificativa a amenzilor pentru lipsa rovinietei. Astfel, acestea s-ar calcula ca fiind de doua ori tariful anual pentru amenda minima si de patru ori tariful anual pentru amenda maxima. Asadar amenzile ar fi situate intre 250 lei pentru un autoturism si 22.000 de lei pentru un vehicul de peste 12 tone.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI