Victorie mare pentru Cristi Minculescu în procesul pe care îl are de mai bine de un an şi jumătate cu Nelu Dumitrescu pentru numele trupei ”Iris”!

Dacă în iarnă, în primă fază, artistul a pierdut prima bătălie, acum, situaţia este cu totul alta! 

Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, reprezentaţi de o echipă de avocaţi din cadrul Milcev Burbea S.C.A., compusă din Gabriela Milcev, Iulia Burbea şi Florina Enache, au câştigat acţiunea având ca obiect anularea mărcii ”IRIS” nr. 069486, ca fiind înregistrată cu rea-credinţă de către fostul coleg, Nelu Dumitrescu.

Cristi Minculescu a câştigat procesul pentru numele de ”Iris”! Ce va face Nelu Dumitrescu

Prin sentinţa pronunţată la data de 14 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea formulată, prin care Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică reclamau faptul că fostul coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, şi-a însuşit în mod nelegal, fără acordul lor, numele trupei notorii, în pofida contribuţiei esenţiale pe care solistul (Cristi Minculescu), chitaristul (Valter Popa) şi basistul (Doru Borobeică) au avut-o vreme de 35 de ani la ceea ce înseamnă ”Iris”. 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

Această soluţie pronunţată de către Tribunalul Bucureşti reprezintă un pas important pe care artiştii l-au făcut pentru recâştigarea dreptului de utilizare a mărcii ”Iris” şi înlăturarea unei nedreptăţi printr-o înregistrare pe care o consideră abuzivă.

În atari condiţii, Cristi Minculescu a câştigat procesul pentru numele de ”Iris”, numai că, din păcate, nimic nu este definitiv! Din informaţiile noastre, soluţia  poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti de Nelu Dumitrescu.

Din acest motiv, până la o decizie permanentă, cântăreţul şi restul formaţiei vor avea concerte sub titulatura ”Bună seara, prieteni!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si