Scandalul in Iris se pare ca mocnea de ceva vreme, insa punctul culminant a fost atins atunci cand s-a aflat ca unul dintre membrii fondatori, tobosarul Nelu Dumitrescu a inregistrat la OSIM marca “Iris” pe numele sau.

Cristi Minculescu l-a dat in judecata pe Nelu Dumitrescu pentru inscrierea in nume personal a marcii, iar pana cand Justitia va da verdictul, Cristi Minculescu canta sub titulara “Iris 4Ever”. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ei bine, scandalul este mare si pare ca va mai dura ceva pana cand lucrurile se vor linisti, cu atat mai mult cu cat “Iris”, cu liderul Nelu Dumitrescu si cu un nou solist, Costi Sandu, organizeaza la sfarsitul acestei saptamani un spectacol aniversar – 40 de ani de la infiintarea trupei. Iar invitatul principal este nimeni altul decat Dan Bittman, solist al trupei in urma cu multi ani.

Pe afisul spectacolului bineinteles ca nu figureaza nici Cristi Minculescu, nici ceilalati doi instrumentisti plecati cu el din trupa: Valter Popa si Doru Borobeica. In plus, pe pagina sa de socilaizare, Nelu dumitrescu a postat si o poza din studio, unde trupa Iris, cu noul solist, repeta de zor alaturi de Dan Bittman. 
In randul fanilor, dezamagirea este mare. “Iris fara Cristi Minculescu nu exista”, spun multi dintre acestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si