Nu cu mult timp în urmă, a fost o lovitură teribilă pentru văduva lui Dan Spătaru. Sida Spătaru, fosta parteneră de viaţă a celebrului cântăreţ, decedat în 2004, a fost pârât într-un proces al cărui obiect a fost partaj judiciar, care s-a desfăşurat la Judecătoria Oneşti. Pe scurt, Sida Spătaru şi alte rude au fost date în judecată de alţi membri ai familiei, miza fiind mai multe terenuri din Slănic-Moldova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ce viata de cosmar a trait Lucky Marinescu- Celebra cantareata a anilor 70 a fost terorizata de sot! "Mi-a dat cu veioza in ochi, m-a batut pana am vazut stele verzi"

Lovitură teribilă pentru văduva lui Dan Spătaru. A plătit şi cheltuielile de judecată

Până la urmă, judecătorii au decis ca Sida Spătaru, alături de alte două rude, să împartă un lot de 261 de metri pătraţi, alte 5 loturi fiind repartizate reclamanţilor cu care s-au judecat.

Mai mult, văduva lui Dan Spătaru a fost obligată să achite cheltuiei totale de judecată de 428 de lei. Procesul a fost iniţiat şi s-a încheiat în 2017.( citeşte amănunte neştiute despre viaţa lui Dan Spătaru)

Lovitură teribilă pentru văduva lui Dan Spătaru. A povestit cum a cucerit-o celebrul cântăreţ

Un proces în care părţile au ieşit din indiviziune, prin atribuire de loturi, a însemnat o lovitură teribilă pentru văduva lui Dan Spătaru.

Sida a povestit, la un moment dat, cum a cucerit-o Dan Spătaru: “Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant,  eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si