Din lotul trimis la inchisoare in „Dosarul transferurilor”, Victor Becali este omul care a avut cel mai mult de suferit, cel putin pe plan financiar. Varul lui Gigi Becali a ajuns intr-o situatie extrem de delicata, dupa ce Judecatoria Constanta a admis cererea de incuviintare a executarii silite asupra a 33 de imobile aflate in proprietatea fostului impresar. 28 dintre acestea se afla in localitatea ilfoveana Petrachioaia, 3 in Voluntari, una in Tunari si alta in Bucuresti.

Solutia judecatorilor a fost pronuntata pe 1 februarie 2017 si este fara cale de atac. Este cea mai dura sentinta pe care a incasat-o Victor Becali de cand se judeca cu bancile, el pierzand, practic, o parte importanta din avere.

In 2012, Victor si Manuela Becali au imprumutat 3,96 milioane euro de la o banca din Bucuresti. Garanti ai imprumutului au fost Dumitru Bucsaru si Everdichi Becali, mama lui Victor. Impresarul a depus, la vremea respectiva, mai multe garantii constand in conturi bancare, actiuni la firmele sale, contracte de inchiriere, proprietati imobiliare, precum si viitoare beneficii rezultate din vanzarea a 44 de imobile situate in cartierul Green City, care-i apartinea omului de afaceri Dumitru Bucsaru. Intre timp, proiectul imobiliar al lui Bucsaru s-a impotmolit, mama lui Victor s-a stins, asa ca sotii Becali au ramas sa achite singuri restul creditului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In 2014, Victor Becali a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor. In noiembrie 2016, Becali a mai primit un an pentru dare de mita, in cazul judecatoarei Geanina Terceanu, decizia nefiind insa definitiva. In „Dosarul Transferurilor”, prejudiciul calculat de instanta in cazul lui Victor Becali a fost de 5,7 milioane lei, din care, pana vara trecuta, fusesera recuperati 5,2 milioane lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si