Close sidebar
Close sidebar

Luare de ostatici la un post de radio olandez

Barbatul care a luat ostatica o femeie la postul de radio 3FM din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, a fost arestat, relateaza Daily Mail.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In jurul orei locale 7 (8 ora Romaniei), barbatul ar fi fortat intrarea in birourile 3FM Radio. El a amenintat o angajata din fata cladirii si a tinut-o ostatica timp de peste o ora.

Politia olandeza a inchis zona si ar fi gasit in apropiere o geanta abandonata, cu un cutit.

In jurul orei locale 8.30 (9.30 ora Romaniei), autoritatile au anuntat ca agresorul a fost retinut, iar ostatica a fost eliberata si se afla in ingrijirea paramedicilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Postul de radio a continuat sa transmita, insa dintr-un alt sediu.

Luare de ostatici intr-un complex de apartamente din Melbourne. Atacatorul a anuntat presa ca actioneaza in numele ISIS
Incidentul vine dupa ce unul dintre cei mai populari DJ de la postul de radio si-a dat demisia miercuri, dupa 19 ani. Nu este clar daca cele doua evenimente au vreo legatura.

Politia a demarat o ancheta.

Ansamblul Hilversum gazduieste numeroase institutii media olandeze si este pazit strict de ani de zile, dupa ce politicianul populist olandez Pim Firtuyn a fost impuscat in parcarea de acolo, in 2002.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI