Close sidebar
Close sidebar

Luata de la casa de copii si abuzata sexual de 7 barbati. "Am fost distrusa", spune fata de 13 ani care a trecut printr-un adevarat calvar

O fata in varsta de 13 ani, abandonata de parinti si crescuta in orfelinate, a fost luata de la casa de copii si abuzata sexual de 7 barbati.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara in varsta de 20 de ani care a crescut la un orfelinat a povestit cosmarul prin care a trecut atunci cand avea doar 13 ani. Desi se afla in grija autoritatilor statului, nimeni nu observa sau nu voia sa observe ceea ce se intampla cu copiii care locuiesc acolo. Fara parinti, fara nimeni caruia sa ii pese cu adevarat de ei, acesti copii cad prada infractorilor.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tanara, al carui nume nu a fost facut public din motive legale, a cazut prada unui barbat de origine asiatica care aproape i-a distrus viata.
Intr-o seara, barbatul a venit la orfelinatul unde era institutionalizata fata de 13 ani, care era pe atunci eleva, si a luat-o la plimbare cu masina.
Acesta a dus-o intr-un apartament in care se mai aflau inca 6 barbati, iar ce a urmat apoi este de-a dreptul infiorator.


Fata a fost drogata cu o cantitate mare de cocaina si, impotriva vointei ei, fiecare dintre cei 7 barbati din apartament au violat-o si au abuzat-o sexual.

"Am fost distrusa, nu aveam putere sa ma impotrivesc!" ,a declarat tanara, care are acum 20 de ani.
Dupa acest cosmar, tanara a fost dusa la orfelinat de catre  acelasi barbat care a luat-o si care i-a dat 200 de dolari si droguri.

"De vulnerabilitatea acestor copii care ajuns dependenti de alcool, droguri, tigari profita o multime de infractori", a declarat procurorul care s-a ocupat de acest caz, scrie Daily Mail.
Incidentul a avut loc in Marea Britanie, iar numele orfelinatului in care a fost institutionalizata fata nu a fost facut public. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI