Familia lui Luca, băiețelul care a murit în Lețcani, după ce un TIR a dat peste el în timp ce traversa regulamentar trecerea de pietoni, este sfâșiată de durere. Luca a murit în timp ce îl ținea de mână pe tatăl lui.

Totul a avut loc în ziua de 19 aprilie, iar pentru familia micuțului, această zi va rămâne o zi neagră și dureroasă.

Citește și: Candelele și jucăriile au împânzit zona trecerii de pietoni de la Lețcani, acolo unde un băiețel de 3 ani a murit. Tatăl copilașului nu știa că este ultima dată când îl ține de mână

„Luca, tu ești viu! Noi suntem morți”

Înmormântarea lui Luca a avut loc în urmă cu două zile, pe 22 aprilie, atunci când Luca a fost condus pe ultimul drum. Sute de oameni au protestat după ce micuțul a murit în teribilul accident, iar la înmormântare ei nu s-au dat bătuți. Au venit să-l conducă pe micuț pe ultimul drum, alături de familia îndurerată.

„Luca, tu ești viu! Noi suntem morți”. Durere fără margini la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR în Lețcani

„Luca, tu ești viu! Noi suntem morți”. Durere fără margini la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR în Lețcani

[Sursa foto: bzi.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tatăl și frățiorul lui Luca, care se aflau și ei cu el la momentul impactului, au scăpat cu viață. Din păcate, ei nu au fost prezenți la înmormântare pentru că se află încă în spital.

Au fost, de asemenea, zeci de copii care au venit să-i aducă un ultim omagiu micuțului. La ieșirea din biserică au fost eliberate spre cer baloane albe și au fost împărțiți trandafiri și crizanteme albe, pentru ca la final să fie puse pe mormânt.

Citește și: Proteste în Lețcani după decesul copilului lovit de TIR. Traficul a fost blocat de oameni care traversează continuu cu lumânări aprinse în semn de omagiu

Durerea a copleșit-o pe mama copilului, motiv pentru care i s-a făcut rău în apropiere de cimitir. Ea a avut nevoie de ajutorul oamenilor din jur pentru a-și putea reveni. Totuși, femeia nu s-a putut apropia de locul unde Luca, copilașul ei, va dormi liniștit pentru totdeauna.

„Câtă durere ai avut tu, câtă durere au părinții tăi și frățiorul tău. Luca, tu ești viu! Noi suntem morți, pentru noi nu mai există viață”, spunea plină de lacrimi bunica lui Luca, potrivit  bzi.ro.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Alexia, adolescenta de 15 ani cu braţele replantate, şi-a trecut "îngerul" pe certificatul de "renaştere": „Ești simbolul triumfului vieţii"

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Luca să fie condus pe ultimul drum?

Atunci când sicriul alb, în care era Luca, a pornit spre cimitir, ceva bizar s-a întâmplat. A început să plouă, deși afară era vreme frumoasă, însorită, cerul aproape liber de nori. 

„Plouă așa, dintr-un nor, era senin, nici nu ne-am gândit să ne pregătim cu umbrele. Îi pare rău că a murit atât de devreme”, a spus o bătrână.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si