Lucian de la „Puterea Dragostei” este ultimul băiat intrat în casa iubirii. Tânărul este din Militari, București. Băiatul, în vârstă de 21 de ani, a venit să-și găsească jumătatea. Lucian este născut pe 24 decembrie, anul 2000.

Citeste si: Marinela de la „Puterea Dragostei” și-a făcut cadou cel mai iubit mărțișor. Tânăra s-a ales cu o pereche de sâni

Cine este Lucian de la „Puterea Dragostei”

Lucian a pășit în cadrul show-ului TV pe data de 22 februarie 2021.

Carismaticul tânăr le-a adus flori tuturor fetelor și a invitat-o la dans pe Seya. El a reușit să stârnească o mulțime de controverse în momentul în care Alexandra va face o afirmație șocantă despre faptul că ar fi tot un fost iubit al ei din trecut. Fapt ce îi stârnește furia lui Codruț, care încearcă din răsputeri să se arate indiferent și chiar să o ironizeze pe Alexandra.

„Lucian, de ce nu i-ai spus lui Codruț că ești fostul meu iubit?", spune Alexandra.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, mesaj alarmant pentru fani în miez de noapte: „Cine stă la Victoriei să-mi aducă repede...!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea misteriosului sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București. După restaurare, a fost deschis- antena3.ro

Atitudinea Alexandrei a stârnit furia și mai ales gelozia lui Codruț, care vine și el, la rândul lui, cu o replică la fel de acidă, dorindu-și să o contraatace pe fosta sa iubită.

"Adevărul că dacă a fost cu Cazi...

ma aștept la orice!", spune Codruț.

Nici Cazi nu rămâne indiferent la schimbul de replici dintre Alexandra și Codruț și simte nevoia să intervină pentru a-l pune la punct pe rivalul său. Cazi îi spune lui Codruț că nu ar fi reușit niciodată s-o cucerească pe Alexandra în afara emisiunii.

"Puiule, eu am fost cu Alexandra în afară! Tu în afară nu o aveai niciodată, îți zic eu!", a replicat Cazi.

Citeste si: Ce s-a ales de Denisa de la „Puterea Dragostei”. Blondina vrea să-și facă o schimbare de look

lucian de la puterea dragostei
Lucian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Lucian a transmis că a stat ani buni în Italia și că și-ar dori să cânte, dar nu are voce. „Top trei: Aya, Maria și fata cea nouă!”, a transmis Lucian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO Bianca Comănici, anunțul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: „Am burtă pentru că sunt...”

Rămâne de văzut cu cine va forma Lucian de la „Puterea Dragostei” un cuplu.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si