Marinela de la „Puterea Dragostei” s-a tunat. Iubita lui Robert Urucu și-a pus silicoane. „Eu v-am zis că o să fac operația asta, indiferent de frica pe care o am. Chiar mi-am dorit extrem de mult și mi-a fost foarte frică, recunosc...”, a zis Marinela Mavrodin.

Alături de tânăra focoasa a fost tot timpul iubitul ei Robert Urucu și prietena ei bună Bianca Comănici.

Operația a fost un succes, iar tânăra a declarat că a avut durere suportabile.

Citeste si: Doi concurenți de la „Puterea Dragostei” vor deveni părinți: „Îți mulțumesc pentru că îmi vei dărui un copilaș!”

marinela mavrodin de la puterea dragostei silicoane
Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Marinela de la „Puterea Dragostei” a fost externată din spital, astăzi, de către iubitul său Robert Urucu. Blondina este mai fericită ca niciodată. Marinela este în etapa de refacere.

Citeste si: Nicos de la „Puterea dragostei”, acuzații grave la adresa unei concurente

Marinela și Robert Urucu de la „Puterea Dragostei”- cuplu format în casa iubirii de la Kanal D

Marinela Mavrodin și Robert Urucu de la „Puterea Dragostei” sunt împreună de peste un an de zile. Cei doi s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D.

Citeste si: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei s-a tunat! Vedeta și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mi-a fost foarte frică, recunosc”

marinela mavrodin de la puterea dragostei silicoane
Marinela Mavrodin și-a pus silicoane.[Sursa foto: Instagram]

S-au plăcut, s-au iubit, iar acum locuiesc împreună într-un apartament din Capitală. Robert și Mari au planuri mari de viitor și vor să devină o familie completă.

Citeste si: Andrei si Aya formeaza noul cuplu de la Puterea Dragostei! "DA! Suntem un cuplu!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si