Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner. Tina Turner s-a născut pe data de 26 noiembrie 1939, în orașul rural Nutbush, Tennessee.

Ea a purtat numele de Anna Mae Bullock. Tatăl său, Floyd, a lucrat la o fermă locală. Artista nu a putut să se bucure foarte mult de copilărie. Anna Mae  și sora sa, Aillene, s-au despărțit atunci când părinții ei s-au mutat pentru a lucra la o fabrică de muniții.

Anna Mae a plecat să locuiască cu bunicii săi, niște oameni foarte stricți din punct de vedere religios.

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner.

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner. Cum s-a cunoscut cu Ike Turner?

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner. Copilăria și cariera marei artiste

Aceasta nu a putut să se bucure foarte mult de copilărie. Anna Mae  și sora sa, Aillene, s-au despărțit atunci când părinții ei s-au mutat pentru a lucra la o fabrică de muniții.

Anna Mae a plecat să locuiască cu bunicii săi, niște oameni foarte stricți din punct de vedere religios.

Ea și-a început cariera la 18 ani, alături de Ike Turner. A câștigat notorietate mulțumită vocii impresionante și a apariției scenice. Cei doi au lansat piese ca „A Fool In Love”, „River Deep, Mountain High” şi „Nutbush City Limits”. 

Citește și: Tina Turner a murit. Viața și cariera unui artist de succes. Ea și-a propus să devină asistentă

S-a căsătorit în 1962. Relația cu Ike Turner s-a sfârșit în anii 1970. Acesta divorțase de a cincea soție. L-a cunoscut pe Ike Turner când ea a mers într-un club cu sora sa, unde Ike, interpret, cânta alături de trupa sa The Kings of Rhythm, atracție pentru cluburile R&B la acea vreme.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La mijlocul anilor '70, Ike era dependent de alcool și cocaină. Atitudinea sa de a controla viața și cariera soției a dus într-o zonă extremă. A început să o abuzeze fizic. A bătut-o cu un cuier de sârmă atunci când era însărcinată și a ars-o cu cafea opărită.

În iulie 1976, Tina Turner a fugit cu câteva monede și a petrecut câteva luni de zile la prietenii săi. În acest timp îl dădea în judecată pe Ike, pentru a cere divorț.

Citește și: Tina Turner a murit la 83 de ani

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner.

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner. Cum s-a cunoscut cu Ike Turner?

Cuplul a avut un fiu, Ronnie și alți doi fii ai lui Ike, din căsătoriile anterioare ale bărbatului. 

Un prieten, patron al unei case de discuri, a ajutat-o să înceapă turnee solo care au consacrat-o ca un artist de sine stătător. Artistei i s-a părut un drum greu la început până a prins experiență.

„  Mulți oameni au crezut că Tina Turner este istorie  ”, a spus ea pentru Vogue german. 

Citește și: Ce a transmis Tina Turner cu puțin timp înainte să moară? „M-am pus în mare pericol”

"Îi cunoșteau doar pe Ike și Tina Turner și nu înțelegeau ce se întâmplă.

Așa că a trebuit să mă reinventez."

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Primul album solo al lui Turner, Tina Turns the Country On!- a apărut în 1974. În 1975. Și-a lansat al doilea album, Acid Queen. Artista nu a reușit să ajungă în topuri imediat, ea s-a reinventat cu un sound mult mai grav și acest lucru i-a adus concerte cu Rod Stewart și un alt turneu cu Rolling Stones.

Citește și: Tina Turner și-a luat un "adio" emoționant de la fani cu câteva luni înainte de final. "Am avut o viață plină de abuzuri"

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner.

Lucruri mai puțin știute despre Tina Turner. Cum s-a cunoscut cu Ike Turner?

Ce a transmis Tina Turner cu trei luni înainte să moară? „M-am pus în mare pericol”

Tina Turner a transmis un mesaj pe Instagram, cu aproape 3 luni în urmă, de Ziua Internațională a Rinichilor.

„Astăzi este Ziua Internațională a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii cedează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arătați-vă rinichilor dragoste! Ei merită asta. Rinichii mei sunt victime ale faptului că nu realizez că tensiunea arterială ridicată ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale. M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente.

Mult prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins și indestructibil.
Prin urmare, sunt încântată să pot sprijini o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor”, spunea artista în urmă cu aproape 3 luni. 

Citește și: Cine a fost Tina Turner? Artista americano-elvețiană a câștigat opt premii Grammy și are o stea atât pe Hollywood Walk of Fame, cât și pe St Louis Walk of Fame


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si