Lucruri pe care ar trebui să le știe toți amatorii de pariuri live

Mulți sunt de părere că pariurile live reprezintă distracția la superlativ. Adrenalina, rapiditatea cu care se petrece acțiunea și oportunitățile ivite pe parcursul unui meci fac ca live-urile să fie preferatele unui număr mare de jucători.

joi 22 februarie 2024 , 10:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În mare măsură, succesul depinde de fler, de capacitatea pariorului de a anticipa desfășurarea anterioară a jocului pe baza a ce s-a întâmplat în acel moment. Contează foarte mult și experiența acumulată până atunci, ca și bagajul de noțiuni teoretice avut.

Dacă vezi un mesaj care spune ceva de genul, pariază online pe promopariuri.ro, ghidul de pariuri, este bine să vezi dacă există sfaturi și informații pe care nu le cunoști despre cum trebuie să procedezi atunci când mizezi pe evenimente aflate în desfășurare.

Oricum, ar trebui să ții cont din start câteva chestiuni, pe care ar trebui să le știe toți amatorii de pariuri live. În primul și în primul rând, trebuie spus că live-urile sunt deopotrivă atractive și periculoase.

Partea pozitivă a „live-urilor”

Cine vrea să trăiască la intensitate maximă un joc, pariază pe el. Cea mai anostă partidă devine, deodată, una de urmărit cu sufletul la gură, indiferent de miza plasată.

Citește și: Cine este ”Locotenentul” lui Cherecheș? Acesta este noul primar al municipiului Baia Mare

Un bilet înregistrat după startul întâlnirii este jucat în cunoștință de cauză. Pariorul știe exact cine lipsește și cine joacă. De asemenea, din felul în care s-a desfășurat jocul, cineva care se pricepe poate anticipa cu șanse mari de reușită evenimentele ulterioare.

Live, apar situații greu de anticipat înaintea evenimentului sportiv, care pot fi în favoarea pariorului. De exemplu, echipa căreia nu i se dădea nicio șansă poate deschide scorul, cu multe minute înainte de final. Favorita are tot timpul din lume să răstoarne rezultatul, iar cota pentru victoria ei devine foarte interesantă.

Totodată, într-un meci de fotbal se poate miza pe ce se întâmplă în fiecare interval de timp, de 10 sau de 15 minute. Este un avantaj pentru jucătorul la pariuri, mai ales în cazul confruntărilor în care sunt anunțate multe goluri.

Atenție mare la următoarele lucruri

Pariurile live sunt foarte distractive, așa cum am spus, însă există și un „dar” la mijloc. Pe cât sunt de palpitante, pe atât sunt de nepotrivite pentru cei care nu își pot stăpâni emoțiile.

Citește și: Mastercard în cazinourile online din România: descoperă cele mai bune opțiuni în 2023

Jucătorii trebuie să își stabilească un plan de management al banilor și să îl respecte cu sfințenie. Altfel, tot ce au acumulat într-o perioadă lungă se poate duce în câteva minute, din cauza jocului la recuperare.

Când totul merge bine, planul este ușor de respectat. Pe fiecare bilet este pusă o miză raportată la buget și la gradul de risc. În schimb, după câteva pariuri necâștigătoare, apare dorința de a mări miza exponențial, fără să mai conteze șansele de câștig.

Un alt lucru de știut este că oferta live foarte bogată a agențiilor licențiate se poate transforma într-un dezavantaj. Pasionații au ocazia să mizeze pe echipe de care nu au auzit niciodată, din țări „exotice”. Chiar dacă au posibilitatea să vadă meciurile, pariurile pe formații necunoscute sunt contraindicate. Fotbalul din fiecare țară are specificul lui și e posibil ca jocul să se schimbe total de la un anumit moment, astfel că ce ar fi „normal” să se întâmple rămâne doar un pronostic necâștigător.

De asemenea, în „live-uri” apare tentația pariurilor pe selecții care țin stric de noroc, precum pe echipa care va avea următorul aut, sau corner, sau fault, sau cartonaș galben. Niciuna dintre aceste predicții nu poate avea un fundament logic, deci trebuie evitate. Succesul la pariuri sportive este arta de a te distra cu cap.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”.... Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
spotmedia.ro
Știai că problemele financiare pot fi un semn al demenței? Știai că problemele financiare pot fi un semn al demenței?
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si