Ludovic Orban spune că orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionată de către oamenii legii.

"O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legile. Eu am transmis foarte clar mesajul meu: 'Fără milă!'. Orice ilegalitate, orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionate", a spus Ludovic Orban.

Măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri

Premierul a arătat că acolo unde se constată că un şef de Poliţie nu-şi face treaba, acesta trebuie schimbat din funcţie.

Citeste si: Legătura dintre Liviu Dragnea și Emi Pian! Cum a fost ajutat fostul lider PSD de membrii clanului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Dacă este necesar, trebuie suplimentate efectivele, dacă un şef de Poliţie sau un şef de post sau un şef de secţie nu-şi face treaba şi în secţia lui este evident că funcţionează astfel de activităţi ilegale, trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare şi luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri", a adăugat premierul.

Citeste si: Premierul Orban, anunț de ultima oră despre "dosarul 10 august"

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Primul ministru Ludovic Orban şi mai mulţi membri ai Cabinetului s-au aflat joi în Valea Jiului unde au luat parte la manifestările dedicate Zilei Minerului şi la inaugurarea Muzeului Mineritului din Petroşani, reabilitat în baza unui proiect cu finanţare europeană în valoare de un milion de euro.

Citeste si: Protest la Guvern. Elevii au ieșit în stradă să ceară soluții pentru noul an școlar 2020-2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si