Ludovic Orban se alătură celorlalți politicieni care și-au exprimat dorința de a candida la alegerile prezidențiale de anul acesta.

Fostul premier a făcut anunțul în Parlament. În momentul în care și-a lansat candidatura, alături de liderul formațiunii politice Forța Dreptei se afla și liderul PMP, Eugen Tomac.

Citește și: Scandal diplomatic după ce ambasadoarea Serbiei a fost atacată din spate pe o stradă din Madrid. "Asemenea acte de violență sunt inacceptabile"

ludovic orban, alegeri 2024, eugen tomac

Ludovic Orban, hotărât să devină președintele României 

Ludovic Orban spune că a ales să candideze la alegerile prezidențiale pentru că simte că are o obligație față de români și față de România.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Astăzi îi anunţ pe cetăţenii României că am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României. Am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte pentru că o consider o obligaţie morală pe care o am faţă de cetăţenii români şi un gest de responsabilitate faţă de viitorul României. Am o carieră politică de peste 30 de ani, în care am urcat, treaptă cu treaptă, pe aproape toate funcţiile de demnitate publică în care am putut să îi servesc pe cetăţeni.

(...) Candidatura mea vreau să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă”, a anunţat Ludovic Orban  la Parlament, potrivit News.ro.

Ludovic Orban a făcut anunțul împreună cu liderul PMP, Eugen Tomac . Eugen Tomac s-a declarat mulțumit de această mișcare și de nașterea unui pol politic de dreapta.  

„Partidele noastre, PMP şi Forţa Dreptei, au decis astăzi, în forurile de conducere, să pună bazele unei noi alianţei politice. Astăzi se naşte o adevărată forţă de dreapta, formată din PMP şi Forţa Dreptei, o alianţă politică liberal-conservatoare, care va intra în bătălia de la alegerile prezidenţiale şi parlamentare”, a spus Eugen Tomac.

Citește și: VIDEO Donald Trump și Kamala Harris, duel momentului. Cei doi candidați au avut prima dezbatere înaintea alegerilor prezidențiale: "Taci, te rog"

ludovic orban, alegeri 2024, eugen tomac


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si