Ludovic Orban s-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Ludovic Orban la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, Ludovic Orban va vorbi despre lucruri mai puțin știute despre viața sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranță au atras atenția este cel legat de apetența politicianului pentru dans.

Citeste si: Ediția aniversară „Teo Show”, la împlinirea celor 14 ani de Kanal D, a dus stația pe primul loc în topul televiziunilor!

ludovic orban la 40 de întrebări cu denise rifai
Ludovic Orban la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenmimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni… Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”, afirmă Ludovic Orban.

Citeste si: Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”; “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

ludovic orban la 40 de întrebări cu denise rifai
Premierul Ludovic Orban.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Vi se pregătește înlăturarea de la șefia PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”, “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”, “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Fostul Premier al României Ludovic Orban vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si