Creșterea pensiilor, pe baza unor analize

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat, luni, că majorarea pensiilor se va face pe baza unor analize serioase pentru ca această creștere să poată fi susținută nu numai anul acesta, "ci și peste un an și peste doi ani și peste trei ani".

"Obiectivul Guvernului pe care îl conduc este să majoreze pensiile, dar această majorare se va face pe baza unor analize extrem de serioase.

În primul rând este vorba de raportul privind starea economiei și a bugetului, raportul la șase luni care trebuie prezentat de Ministerul Finanțelor", a declarat luni Ludovic Orban.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă la Vatican. Papa Benedict XVI este grav bolnav

Premierul Orban: Ne dorim să creștem pensiile

Al doilea element de analiză îl reprezintă, potrivit premierului Orban, prognozele pe care le va face Comisia de prognoza și prognozele privind evoluția economiei care sunt formulate de instituții internaționale, prognoze legate de evoluția economiei mai ales în statele UE pentru că România este foarte legată de evoluția economiei din statele UE.

Citeste si: Un bărbat a sărit în ajutorul unei femei agresate pe stradă și a fost înjunghiat

"În funcție de aceste evoluții vom stabili care este procentul cu care se va face majorarea. Ne dorim să creștem pensiile, dar această creștere a pensiilor să poată să fie susținută nu numai în anul acesta ci și anul următor și peste doi ani și peste trei ani".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si