Luis Gabriel și frumoasa sa soție  au transmis că se pregătesc să plece din țară. Cei doi îndrăgostiți vor să se mute în altă țară.

Cântărețul de manele și soția sa formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri, atât pe scenă, cât și în viața personală. Tinerii s-au căsătorit în urmă cu un an și au împreună un fiu pe nume Joseph Luis Tiago.

Micuțul va împlini un an peste câteva zile.

Citește și: Luis Gabriel și Haziran, dragoste adevărată

Chiar dacă se bucură de un mare succes în România și câștigă foarte mulți bani, Luis Gabriel și soția lui se gândesc să se mute într-o altă țară.

Lăutarul a povestit că strânge sume imense la evenimentele unde merge să cânte, însă nu ar refuza să locuiască în străinătate, unde primește foarte des oferte pentru a întreține atmosfera la petreceri. Artistul a mai locuit câțiva ani în Spania, înainte să devină cunoscut pentru piesa „Toate diamantele”, care l-a urcat în topuri pe manelist.

Luis Gabriel și Haziran se mută din România

Cei doi îndrăgostiți au luat în calcul varianta de a se muta peste hotare, unde primesc oferte și bani frumoși.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Primesc oferte constant din străinătate să cânt, cum am mai primit, de altfel, și în trecut. Dacă ar fi să plec, mi-aș lua familia cu mine”, a declarat Luis Gabriel pentru Fanatik.ro.

Blondina a mărturisit că soțul ei este foarte solicitat în străinătate și au mai primit propuneri să se mute într-o altă țară, însă nu s-au putut deplasa, căci artista era însărcinată pe

vremea aceea.

Citește și: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a făcut iubit?! Bruneta a fost sărutată de un celebru manelist

Mai mult, soția lui Luis Gabriel a dezvăluit că ea și tatăl copilului ei se gândesc serios să locuiască în Spania, acolo unde cântărețul de manele a mai stat câțiva ani. Cei doi îndrăgostiți vor merge o perioadă în țara în care Luis Gabriel a locuit, iar daca Haziran se va acomoda, aceștia plănuiesc să se mute definitiv în Spania.
„A mai primit propuneri de genul când eram eu însărcinată, dar le-a refuzat pentru că nu puteam pleca.

Este greu să te muți cu un bebeluș foarte mic. Luis îmi spunea că dacă ar fi să ne mutăm undeva de tot ar fi în Spania. Nu m-ar deranja deloc să mergem în Spania, cu toate că eu nu am fost niciodată acolo. Luis a locuit o perioadă acolo, iar eu îmi doresc să ajung în Spania. Vom pleca în curând în Spania să vizităm, apoi ne vom plimba prin toată lumea ”, a spus Haziran.

Lui Luis Gabriel îi surâde ideea de a locui în Spania. El a declarat că spaniolii sunt foarte primitori și distractivi. În plus, artistul a mai afirmat că știe limba spaniolă și că nu l-ar deranja deloc dacă și-ar lua familia și ar pleca definitiv în Spania.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Luis Gabriel și Haziran au dezvăluit dacă vor avea fetiță sau băiețel. Ce nume a ales cuplul pentru copil

„Sunt foarte primitori spaniolii, înțeleg și eu limba spaniolă. Eu în privința limbilor străine nu stau bine, dar în spaniolă mă descurc. Îmi plac oamenii, sunt primitori, distractivi și nu sunt atât de încordați ca românii. Așadar, nu m-ar deranja nici dacă am sta acolo”, a mai spus Luis Gabriel.

Citește și: Imagini cu fiul lui Luis Gabriel și Haziran. Cum arată micuțul Joseph la șase luni de la naștere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si