Contactati de catre reporterii wowbiz.ro, mai multe staruri din muzica romaneasca si-au exprimat regretul si dezamagirea pentru aceasta pierdere.

Elena Merisoreanu:

"Doamneee, Doamneee Dumnezeule! Nu se mai poate! Mor artistii unul dupa altul! Ce se intampla, Doamne?! Mi-a zis cineva, in februarie, ca anul asta va fi anul in care vor muri multi artisti, unul dupa altul… am zis ca-i nebun.

Si uite, ca nu mai stiu in acest moment cine mi-a zis. Sunt socata. Saracul Marius… cat de frumoasa era fata, si cat a umblat cu ea… peste tot, ca era bolnava… Nu mai pot… de la inceputul anului… Ileana Ciuculete, Marina Scupra, Emilia Bubulac, Florica Dima, Denisa… Dumnezeule! Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Tare urata veste mi-ati dat"

Cornel Gales:

"Offf, numai vesti rele. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Nu inteleg ce se intampla, parca ar fi un blestem. In ultima vreme, remarc ca din ce in ce mai des parintii sunt cei care isi conduc copiii pe ultimul drum. Nu invers, asa cum e in firea lucrurilor. Marius Teicu e un artist adevarat, un boem, un om sensibil si va dati seama ca, in cazul sau, durerea este insutita.

E nedrept ce se intampla, fata de el si de copilasii fiicei sale care raman fara mama. Imi pare tare rau pentru ei. Condoleante familiei si Dumnezeu sa o ierte!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Corina Chiriac:

Sunt consternata. E durerea prea mare ca sa pot spune ceva. O cunosc pe fata asta de cand nici nu se nascuse, de cand era inca in burta Rodicai. A crescut sub ochii nostri. Marius si Rodica stiu cat de mult ii iubesc, ne leaga o prietenie de 50 de ani, dar asa ceva nu credeam ca vom trai. Ma doare asa de tare de parca mi-ar fi murit mie o ruda. Le doresc putere sa treaca peste aceasta tragedie si ma rog sa-i intareasca Dumnezeu! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Marina Almasan:

Eu inca nu cred. De fapt, refuz sa cred! Marius este genul de om care nu a stiut sa se incrunte la nimeni. Sau sa ridice macar vocea. Era atat de bun, incat ma intrebam de multe ori cum rezista in lumea asta. Lumea pe care el a facut-o mai frumoasa prin cantecele sale...Avea o relatie atat de frumoasa cu sotia sa- era genul acela de "endless love", iar pe fetita pur si simplu o diviniza!  A venit deseori insotit de familie la emisiunile mele, incepand cu "Ceaiul de la ora 5", asa ca o cunosc pe Patricia de cand era mica.

M-am bucurat cand am aflat ca si-a gasit un baiat bun, ca este si ea mama. Am admirat-o pentru familia frumoasa in care a crescut si care a invatat-o si pe ea ce inseamna sa nu fi niciodata rau. ...Si uite ca, se dovedeste o data in plus, ca viata e nedreapta. De ce a fost nevoie ca acest copil bun sa treaca printr-o asemenea incercare? Ce pacat nevazut a savarsit parintele ei- un monument de bunatate- de a trebuit sa indure suferinta propriului copil?...Nu, eu refuz sa cred, Marius al nostru nu merita asa ceva. E un om prea bun!

Leo Iorga:

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sunt absolut consternat. N-am cunoscut-o personal pe Patricia… E inca un soc care zguduie lumea muzicala… cu atatea decese subite in ultima vreme. Conndoleante sincere pentru Marius. In situatiile acestea e greu sa te mai exprimi. Dumnezeu sa o ierte!

Monica Anghel:

Ce pot sa spun in asemenea momente? Este cumplit si nu este normal sa fie asa. Nu imi gasesc cuvintele! Dumnezeu sa o odihneasca in pace


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si