O veste extrem de tristă în muzica românească. Solistul şi compozitorul Ioan Costache, fondator al trupei brașovene Ura De După Ușă (UDDU), a murit. Artistul avea numai 49 de ani .  

Doliu în lumea rock-ului românesc

În ultimii ani, Costi, așa cum îi spuneau prietenii, suferea de o boală cumplită, profesională, silicoza, conform monitorulexpres.ro. În cele din urmă, artistul a pierdut lupta cu boala.

Citeste si: Doliu în lumea scriitorilor. O celebră autoare s-a sinucis

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Vestea dispariției lui Costi i-a întristat enorm pe fanii lui. ”Din pacate astazi Costi a plecat de langa noi. Drum bun, prieten drag!”, au scris colegii de trupă pe pagina de Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lumea rock-ului e mai săracă de azi: A murit Ioan Costache, solistul trupei brașovene Ura De După Ușă
Lumea rock-ului e mai săracă de azi: A murit Ioan Costache, solistul trupei brașovene Ura De După Ușă[Sursa foto: Facebook - Ura de după ușă]

Ura De După Ușă, o trupă de legendă

Conform fanilor, Ura De Dupa Usa a fost prima trupa românească de după Revoluție care a îmbinat cu succes forța punk-ului cu melodicitatea heavy-metalui. A devenit în scurt timp cel mai cunoscut nume autohton de pe scena de hardcore-metal.

Citeste si: Doliu în lumea presei din România: A murit la doar 41 de ani

Ura De După Ușă s-a infiintat în 1992 în Zărnești, iar în 1995 a lansat primul album numit De ce atâta Ură.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Actorul care l-a jucat pe Tarzan s-a prăbușit cu avionul. A murit și soția sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si