Așa că, de cum a fost eliminată de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen (China), Simona Halep și-a lăsat echipa să se întoarcă în România sau, după caz, în Australia, iar ea și-a luat logodnicul de mânuțâă pentur a se bucura de o vacanță ca o lună de miere.

Fără să dea detalii nici măcar apropiaților cu privire la destinația aleasă, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat din China spre destinații ceva mai exotice.

Și, susțin sursele noastre, au ales să se distreze în insulele din zona Maldivelor, atolul cel mai sudic al paradisului asiatic, cei doi bucurțndu-se de cazare într-un resort considerat extrem de luxos, unde cazarea costă minimum 350 de euro, de persoană, pe noapte.

Iar acolo, spun sursele noastre, Simona Halep și Toni Iuruc petrec momente de vis, mai frumoase ca niciodată pentru relația lor, iar resortul în care sunt cazați le oferă oportunități de relaxare așa cum sunt aproape imposibil de găsit pe altundeva. ”Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, Simona fiind o romantiocă incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, ne-a spus o prietenă de-ale vedetei lumii tenisului.

Evident, cazarea în resorturile de lux pe care le-a ales pentru luna de miere alături de Toni Iuruc nu a fost una ieftină, Simona Halep având de scos din buzunare sume de ordinul miilor de euro, bani pe  care, oricum, i-a câștigat înzecit de la Turneul Campioanelor. Mai mult, Simona Halep profită de vacanța pe care o are pentru a se îmbrăca, în sfârșit, lejer, renunțând la veșnicele ei ținute sport pentru unele care să o pună în evidență, purtând papucei de 800 de euro și cămăși sau rochițe la fel de scumpe.

Interesant este însă că resortul de lux ales pentru vacanță de Simona Halep este, în mai toate recenziiole, considerat ideal pentru o lună de miere activă, multiplele posibilități de a petrece timpul liber fiind extrem de ofertante, motiv pentru care este și extrem de căutat de cuplurile cu dare de mână care își doresc să nu lâncezească în perioada dedicată începutului unui mariaj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă mare, la Constanța

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

Simona Halep si Toni Iuruc in Maldive

Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia conformând informațiile WOWbiz.ro, chiar dacă nu a dat, încă, datele exacte ale evenimentului.

 

 

Cine este Toni Iuruc, logodnicul  Simonei Halep

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon și om de afaceri influent. El are nu mai puțin de șase firme. Bărbatul ar fi fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep, sportiva româncă în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă la un restaurant din Capitală împreună cu noul ei iubit, în luna iulie. "L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta", a spus Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc.

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Care este cel mai mare vis al Simonei Halep

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România. Apoi a adăugat, pe un ton categoric: „Nimic despre tenis, câțiva ani!”, a mai spus Simona.

Simona Halep si Toni Iuruc in Maldive

Simona Halep visează și la o vacanță exotică, departe de ochii indiscreți. „Vacanța ideală? Mi-ar plăcea să merg undeva unde nu sunt foarte mulți oameni și să am liniște. Să mă bucur de câteva persoane, apropiații mei și prieteni”, a spus Simona Halep. Aceasta a detaliat: „Nu undeva la munte, ci pe o plajă. Dar să nu fie foarte cald, 28-30 de grade Celsius, pe acolo”, a spus celebra Simona Halep, parcă făcând descrierea resortului de lux din Maldive unde este acum cu Toni Iuruc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si