Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Luna Nouă din 24 ianuarie 2020 este un moment al schimbărilor neașteptate, al comportamentului imprevizibil și al schimbărilor de dispoziție de la o clipa la alta. Luna Nouă în ianuarie 2020 va provoca incertitudine, anxietate și nesiguranță pentru unii.

Există însă aspecte pozitive ale acestui moment de Luna Noua, alaturi de potențialului unei stele fixe. Cu o minte concentrată și emoții stabile, puteți reacționa rapid și decisiv la schimbarea actuala, pentru a găsi bogăție, succes și dragoste adevărată.

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Înțelesul Lunii Noi din 24 ianuarie 2020

O lună nouă reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul unui nou ciclu de 28 de zile. Luna combinată cu soarele oferă o explozie de energie și inițiativă revigorantă.

Așadar, este un moment minunat pentru a începe proaspăt, a transforma o nouă frunză sau a începe un proiect nou. De asemenea, puteți contesta obiceiuri, comportamente și credințe vechi atunci când căutați modalități noi și inventive de a progresa.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Zodiile care vor avea parte de SCHIMBĂRI RADICALE

Luna nouă din ianuarie 2020 in astrologie

Luna nouă din 24 ianuarie apare la 04°21′ in Vărsător si este un aspect major, deci este destul de simplu de descifrat.

Cuadratura Lună – Uranus înseamnă schimbare, incertitudine și comportament imprevizibil, dar cu atitudinea potrivita se deschide calea către succes și dragoste adevărată.

Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020
Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020

Luna nouă din ianuarie 2020 este influențată și de o stea care indică posibile crize, probleme emoționale și instabilitate mentală.

Deci, combinația dintre un aspect dificil dat de Uranus și o stea prost aspectata nu este de bun augur pentru pace și armonie în luna următoare, potrivit ce-spun-astrele.ro

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Incertitudine

Cuadratura cu Uranus aduce incertitudine, anxietate și schimbări neașteptate. O acumulare de nervozitate poate duce la un comportament imprevizibil, modificări bruște ale dispoziției.

O nevoie puternică de afirmare a independenței poate duce la impulsivitate, rebeliune, neascultare. Cel mai bun mod de a gestiona acest moment de Luna Noua este deschiderea și flexibilitatea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Fii proactiv în fața schimbărilor pozitive. Stabiliți de ce vă simțiți neliniștiți sau ce va provoacă drama și haosul.

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Schimbările în aspectul fizic sau atitudinea personală ar putea duce la o cale nouă și curajoasă care îți ofera alte posibilități și oportunități. Este, de asemenea, momentul bun pentru a renunta la obiceiurile proaste sau dependențe.

Venus in cuadratura cu Marte poate provoca dificultăți in relație din cauza tensiunilor acumulate.

Furia, lipsa de autocontrol și impulsivitate ar putea agrava cu ușurință natura imprevizibilă și șocantă a lui Uranus. Deci, dacă sunteți deja o persoană nerăbdătoare sau agresivă, încercați să nu vă pierdeți cumpătul. Și aveți grijă să nu vă coborâți standardele sau să vă puneți în pericol din cauza nerabdarii.

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Soluții pentru Luna nouă

Sextilul cu Marte ofera o gandire rapida și reflexele necesare pentru a reacționa la schimbările neașteptate. Te poate inspira să obții ceva daca ai vointa si inițiativa.

Poti munci mai mult si mai eficient într-o perioadă scurtă de timp, cu curaj și spirit de luptă.

Citeste si: Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Venus in sextil cu Jupiter aduce energii norocoase și ajută la calmarea situatiei. La fel ca Marte sextil cu Mercur, acest aspect aduce, de asemenea, carisma și farmecul necesar pentru a calma tensiunile relaționale. Mai presus de toate, acest aspect armonios promovează generozitatea, dragostea și înțelegerea. Aduce perspectiva unei noi iubiri și a unor noi parteneriate care vor fi autentice și reciproc avantajoase.

Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020
Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020

Luna nouă și steaua Dabih

Privind un horoscop actual, Luna Nouă pe 24 ianuarie se află în Vărsător. Dar privind spre cerul inselat, luna nouă se află în constelatia Capricorn. Precesia echinoctiilor a îndepărtat semnele zodiacale de la alinierea lor cu constelațiile avand acelasi nume, iar zodiile nu mai sunt acum in aceleasi pozitii pe cer ca acum mai bine de 2000 de ani.

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Astrologia a fost inițial bazată pe observarea efectelor planetelor legate de constelațiile vizibile. Deci acum vedem Constelația din Capricorn, care are o influență asupra astrologiei lunii noi din ianuarie 2020. În special, o stea din partea stanga a constelatiei Capricornului numit Dabih.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Steaua fixă ​​Dabih este doar la 0 ° 02 de Luna Noua, pe 24 ianuarie.

Astrologii spune că Dabih indică o criză. O lună nouă asociată cu Dabih dă naștere la rezerve, suspiciune, neîncredere, pierderi, probleme cu ceilalti, ambiții, frustrari și critici.

Însă favorizeaza si bogăția, succesul în afaceri și o poziție mai responsabilă, ofera încredere și autoritate.

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Cuadratura Lunii cu Uranus

Cuadratura Lunii cu Uranus sugerează schimbări neașteptate și comportament ciudat. Steaua fixă ​​Dabih agravează acest aspect imprevizibil.

Mai mult decât orice altă fază lunară, Luna nouă pe 24 ianuarie solicită prudență, flexibilitate, reținere și bun simț. Unii oameni din jurul tău sunt susceptibili de a reacționa prea mult la schimbările din viața lor.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Luna Nouă, 24 ianuarie 2020. Luna Nouă în ianuarie 2020. Dar în fiecare criză, există oportunități și există puncte pozitive care pot fi exploatate.

Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020
Luna Noua, 24 ianuarie 2020. Luna noua in ianuarie 2020

Citeste si: Horoscop. Clasamentul femeilor experte în dormitor, în funcție de zodie

Steaua fixă ​​Dabih oferă răbdare, încredere și credință. De asemenea, oferă un caracter decisiv, care provine și din sextilul cu Marte. Așadar, încrederea în destin și reacția rapidă la schimbarea condițiilor este cheia pentru a traversa cu bine această Lună nouă pe 24 ianuarie 2020.

Cu norocosul Jupiter in sextil Venus, dragostea și banii sunt mereu la indemana, dacă rămâi concentrat mental și emoțional. Bogăția și succesul sunt, de asemenea, caracteristici puternice ale stelei fixe Dabih.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si