Close sidebar
Close sidebar

Luna Noua in Pesti. Cum sunt afectate zodiile de acest eveniment astrologic

Sambata, 17 martie, are loc un eveniment astrologic important. Luna Noua in Pesti aduce momente prielnice pentru ca nativii sa se dedice obiectivelor personale.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata cum influenteaza Luna Noua in Pesti zodiile!

BERBEC

Berbecii sunt sfatuiti sa se detaseze de situatia in care se simt blocati, pentru a reusi sa gaseasca solutii clare. Fiti pozitivi si incercati sa depasiti acest obstacol, pentru ca dincolo de el este lumea ta!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

TAUR

Rutina te face sa-ti pierzi interesul fata de orice! Insa, e nevoie de  un impuls pentru a-ti iesi din stare. Nu neglija persoanele din jurul tau, pentru ca este posibil sa nu mai poti indrepta lucrurile.

GEMENI

Pentru Gemeni este o perioada buna pentru planuri de afaceri! Poate ca a venit timpul sa schimbi domeniul, job-ul. Fii precaut si nu mai avea atat de multa incredere in toata lumea.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI